reklama

želatína


reklama

Ahojte chcela by som vás opýtať, ako sa robí taká dobrá želatína , chcela by som urobiť tortu a na vrhc by som chcela dať želatínu, ale vždy ked sa snažím nejakú urobiť tak sa rozleje a potom je celý koláč na nič. Rady mi môžete posielať aj na mail - gabika.adam@zoznam.sk - dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

dada.m, Ne, 15. 03. 2009 - 17:46

Skús Cukrárenské želé EXTRA SILNÉ od DrOetker, je naozaj dobré. Býva žlté, červené aj zelené.

niki, Ne, 15. 03. 2009 - 22:58

ja pouzivam zelatinu v prasku DrOetker alebo aj platky su dobre,rozpustam v kompotovej stave a este sa mi nestalo aby sa roztekala,vzdy pekne stuhne,len treba nechat tortu niekolko hodin v chladnicke,drzim palceÚsmev

andika, Po, 16. 03. 2009 - 16:33

ak chceš len na povrch torty tak ja mám osvedčené tortové želé v takých malých sáčkoch je to tiež oetker len pozor na množstvo -napr na velky plech treba zarobiť 3 kusy .za chvílu je to stuhnuté a spravená so štavou kompótu má super chuť a je aj priehľadnáSlnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama