zdobiaci krem
Pozrite si aj
urcite sa to da a ked stuhne sneh tak ja super na 1bielok 7dkg kr cukru a pol lyzicky octu slahat nad parou 15-20minut vela uspechov aj ja som tak robila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veru bielkom nad parou nič nepokazíš a je super na zdobenie, len riadne vyšľahaj. Ja síce ocot nedávam, ale 100 ľudí-100 chutí. Držím palce, nech sa podarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem velmi pekne skusim dufam ze sa podari bo je to moja prva svadobna potom dam vediet aj ukazem foto dakujeeeeeeeeeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte daju sa tak robit aj pismenka na potahy? aku konzistenciu to ma? da sa pouzit aj bielko slahane s cukrom a citronovou stavou ako ked sa ozdobuju medovniky? ide mi o to ci to musim slahat nad parou? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pouzivam suseny bielok Meringue Powder, vymiesany s cukrom, pripadne farbivom. Je to super a nemusim slahat nad parou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
juditka, prosim ta, v akom pomere to miesas? vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj juditka, mám na Teba jeden dotieravý dotaz. kde si prosím Ťa kúpila ten Meringue Powder? ďakujem za info.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kupila som to u pani Barnosakovej, www.peceniehrou.sk ,a miesam 1CL prasku + 2PL vody - vymiesat (to je ako 1 bielok), a pridavam preosiaty praskovy cukor a farbivo, podla potreby, pokial to nema taku hustotu ako potrebujem. Na zdobenie, pisanie to robim dost huste a skusam to na pracovnej doske, ked to, co na nu nastriekam drzi tvar, tak to je akurat . Snad som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
velmi pekne ti dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte sikulky prosim Vas vie mi niekto narychlo poradit ci by sa bielkovym kremom mohli zakryt spoje na poschodovej torte a ak ano staci vymiesat bielko s cukrom nad parou??? Prosiiiiiiiiiiim poradte mi rychlo ak sa da bo zajtra to potrebujem.
DAKUJEM