Vyšľahane bielko
Pozrite si aj
reklama
reklama
Vyšľahané bielko je konzervované cukrom.Ja používam polevu aj po týždni aj dvoch.Ona trochu zredne, ale do sáčku si pridám preosiateho cukru , poriadne v ruke premiesim a maľujem.Niekedy staršiu polevu používam na zalievanie medovníčkov.Nemám vo zvyku robiť každý deň novú polevu.Je škoda starú vyhodiť.Novú robím len vtedy, keď idem robiť sieťovanie,lebo lepšie drží sieť.Alebo keď sa mi minie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja používam každý deň novú polevu.
To je na každej medovnikárke, ako si zvykne.
Poleva na druhý deň už nie je taká krásna biela.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, hlavne pernikárky,
prosím Vás ako dlho sa môže skladovať vyšľahané bielko na zdobenie perníkov. Mám ich už v zdobiacom sáčku asi 3 dni a neviem či ich ešte možem použiť... Konzistencia sa nezmenila všetko je ako v prvý den.
Dakujem pekne za odpoved a radu.
Veronika