reklama

Višňová torta

Tamik , 19. 11. 2009 - 16:19

reklama

Idem piecť tortu na krst s bocianom.Nechcú však maslovú plnku,prvé čo ma napadlo je recept na višňový zákusok, je fantastický.Na višňové želé ide korpus a na to sa dáva plnka z jogurtu,šlahačky a želatiny.Chcem sa opýtať či má niekto s tým skúsenosť,či mi ta plnka stuhne dostatočne tak aby mi ju korpus ktorým ju prikrijem nevytlačí.A ešte keď ju potiahnem marcipánom a sadne na ňu bocian.Ďakujem za všetky rady.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Evka ja robievam šľahačkovú plnku s jogurtovým zeesanom, ona v chladničke perfektne stuhne. Ale pod každú hmotu musíš dať maslovú plnku, ja používam falošný parížsky krém, ten ma nikdy nesklamal. K tej jogurtovej ti neviem poradiť, snáď sa niekto ozveSlnko Slnko Slnko

Tamik, Št, 19. 11. 2009 - 19:14

a čo je ten zeasan už som o ňom počula ale ešte som to nemala.

milenka, Št, 19. 11. 2009 - 19:26

Ahoj Mircus, aky je to ten falosny parizsky krem, mozes sem prosim hodit recept, alebo nejaky link nan? DakujeeeeeeemBozkávam Hambím sa Úsmev Úsmev Úsmev

dievčatá keď si dáte do vyhľadávania všetko tam nájdete aj recept na falošný parížsky krém, aj o zeesaneSlnko Slnko Slnko

Neliky, Pi, 20. 11. 2009 - 11:44

Tamik, jogurtovej plny so zelatinou sa vobec nemusis bat, je potrebne aby si naplnenu tortu nechala riadne vychladit a dopriala plnke cas na stuhnutie (ja som nechala tortu celu noc v chladnicke). Plnka si krasne drzala formu a bola neskutocne tuha, preto som dokonca uvazovala, ze nabuduce nedam celu zelatinu. Vobec na nemusis bat, jogurtova plnka so zelatinou udrzi aj "kona"Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama