Višňová torta
Pozrite si aj
Evka ja robievam šľahačkovú plnku s jogurtovým zeesanom, ona v chladničke perfektne stuhne. Ale pod každú hmotu musíš dať maslovú plnku, ja používam falošný parížsky krém, ten ma nikdy nesklamal. K tej jogurtovej ti neviem poradiť, snáď sa niekto ozve
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a čo je ten zeasan už som o ňom počula ale ešte som to nemala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Mircus, aky je to ten falosny parizsky krem, mozes sem prosim hodit recept, alebo nejaky link nan? Dakujeeeeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá keď si dáte do vyhľadávania všetko tam nájdete aj recept na falošný parížsky krém, aj o zeesane
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tamik, jogurtovej plny so zelatinou sa vobec nemusis bat, je potrebne aby si naplnenu tortu nechala riadne vychladit a dopriala plnke cas na stuhnutie (ja som nechala tortu celu noc v chladnicke). Plnka si krasne drzala formu a bola neskutocne tuha, preto som dokonca uvazovala, ze nabuduce nedam celu zelatinu. Vobec na nemusis bat, jogurtova plnka so zelatinou udrzi aj "kona"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Idem piecť tortu na krst s bocianom.Nechcú však maslovú plnku,prvé čo ma napadlo je recept na višňový zákusok, je fantastický.Na višňové želé ide korpus a na to sa dáva plnka z jogurtu,šlahačky a želatiny.Chcem sa opýtať či má niekto s tým skúsenosť,či mi ta plnka stuhne dostatočne tak aby mi ju korpus ktorým ju prikrijem nevytlačí.A ešte keď ju potiahnem marcipánom a sadne na ňu bocian.Ďakujem za všetky rady.