trvanlivost kremu
Pozrite si aj
reklama
reklama
čauko, pri trvanlivosti ti neporadím, ale mraziť by som neskúšala. Pravdepodobne už potom nebude použiteľný. Má tendenciu sa zrážať a nedá sa potom napraviť ani zohrievaním a opätovným vyšľahaním. Ja som to skúsila a poučila som sa na vlastnej chybe. Neskôr som sa to aj niekde dočítala, že nie je vhodný na mrazenie. Ja z prebytku krému a odrezkov biskvitu radšej robím guľky plnené višňami a obaľujem v čokoláde.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
reklama
ahojte, po ozdobeni torty mi ostal krem. Kolko ho mozem skladovat v chladnicke? Je robeny z pudingu (zlateho klasu) a masla s herou. Mozem ho napriklad zmrazit a potom opat po rozmrazeni pouzit na zdobenie, ci nie? Mate niekto s tym skusenost? Dakujem.