tí čo ste robili 3D ružu prosím poradte
Pozrite si aj
Ahoj, ja som este nerobila taku, ale velmi sa mi paci, co sa tyk apotahovky, farbi stetcom, farbu rozrob vo vodke a tak...je to krajsie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?b6737acad440bad39650fd9b25d,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj myslim ze s RDI ti to drzat nebude a ak vies pracovat s marcipanom tak to rob s tym a hlavne to potom rob niekde kde je chlad ja som to nakoniec musela v komore no bolo leto ale teraz by sa to malo robit dobre dufam ze som ti poradila pa a drzim ti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Muška a nevieš mi poradit kolko marcipánu si mám zarobit??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som už pár ružičiek robila, nemám ich tu síce všetky, ale moja skúsenosť je taká, že s RDI Ti budú určite padať lupene. Teraz síce poťahujem s RDI a K2, ale na sobotu mám tiež jednu ružu, tak som si na to direkt kúpila Dulcia Haribo ružové, - hmota MMF je na to najlepšia, nakoľko som mliečny marcipán ešte neskúšala. A určite z MMF dve dávky. Naposledy som robila z jednej, tak som musela dorábať. Ide o to, že to musí rýchlo tvrdnúť a RDI, to Ti tak nestvrdne. Aj tak musíš lupene podkladať. Ja používam od lyžičiek, servítiek, všetko, čo príde pod ruky a hlavne aby Ti to nepustilo chlpky, napr. z vaty prilepené na hmote. Z formy priemer 23cm mi vyšla taká 3,5 kg ruža, to som orezávala. V strednej nerezovej miske to bolo okolo 2,80 kg. Odvtedy pečiem v miske, nemám toľko odpadu. Vrch tiež tvarujem punčovinou. Ja osobne by som ju nemaľovala, zafarbi si radšej celý kus poťahovky. V tých začiatkoch som len jemne lemovala okraje, gelovkou rozpustenou v troške alkoholu. Nakoniec ružu jemne potriem olejom, alebo postriekam alkoholom, v ktorom mám rozrobenú perleť. Mne osobne veľmi pomohol fotopostup z Dortománie, ktorý Ti tu už hodila Začínajúca Tortička. Tak keby ešte niečo, tak sa kľudne ohlás a držím palce.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčence dakujem vám za rady takže RDI vôbec nebudem na túto tortu používat a s MMF som ešte nepracovala tak nechcem prvýkrát hned skúšat na svadbu aby to nedopadlo zle.S mliečnym macipánom som už robila takže asi zvolím ten.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte chcem urobit bývalej spolužiačke na svadbu tortu v tvare ruže a chcem sa spýtat kolko potahovky na to asi miniem,aby som si nezafarbila málo.Tortu budem piect v okrúhlej forme s priemerom 23cm a punčovinou dotvarujem do púčika.Alebo bude lepšie upiect vysokú okrúhlu a zrezat do tvaru púčika??? A ešte chcem vediet či budú lupene dobre držat tvar ked budem pracovat s RDI alebo mám zarobit radšej marcipán na ruže??Budem vám vdačná za každú radu