reklama

surne! zgrcol sa mi krem


reklama

ahojte, potrebovala by som surne poradit. Zgrcol sa mi krem. Dala som do rozslahaneho masla izbovej teploty este trosku teplu hmotu z mlieka cukru a gustinu. Maslo sa mi roztopilo a teraz to nemozem dat dohromady, potrebujem poradit, co teraz s tym, da sa s tym nieco urobit? Uz nemam ine maslo Smútok

Pozrite si aj


reklama


reklama

skús to dať na chvílu do cjhladničky stuhnúť a potom znovu vyšľahaj , dúfam že to zaberie, nič iné ma nenapadá

Elena B, So, 27. 06. 2009 - 15:02

dá sa to ešte zachrániť, daj to aj s miskou nad paru a šľahaj ručným mixérom kým sa ti nezačnú topiť kraje, potom to odstav a daj do zase do studeného kúpela a šalhaj to kým sa ti masa nespojí, ináč pudingový krém sa vie často takto seknúť, skús druný krát ľahký vaječný krém od Bohuša je perfektný. keby to nezabralo ešte sa vie dávať troška roztopenej cery a vyšlahá sa to. držím palce, dúfam že sa ti to podarýÁno Áno Áno

ahoj danulka, skús si to dať na chvíľu nad paru zohriať a šľahaj a šľahaj, alebo skús aj kúsok cery ak máš pridať...Áno Áno Áno to je asi tým dusnom, ani mne sa nedarilo...Slnko Slnko Slnko

Spagi, So, 27. 06. 2009 - 15:05

urob ako pise mimulilinka. Schlad ho najprv a ked ostane zgrcnuty aj potom tak az potom nahrievaj ako pise Elena. Ked budes nahrievat z teraz moze sa Ti stat, ze ho budes mat velmi riedky a bude vytekat z torty.

HankaJ, So, 27. 06. 2009 - 15:06

Zkus ho vyšlehat nad parou.Já to takhle dělám se zmraženým krémem,který mi zbyde.
Píšeš,že už máš máslo rozteklé,tak to zkus dát na chvíly do lednice a pak teprve nad parou vyšlehej.Jinak nevím.......Možná ti děvčata poradí něco jiného. Pevné nervy. Hanka

danulka, So, 27. 06. 2009 - 15:14

dakujem za odpovede. Necakala som a zacala som skusat co s tym, tak som to presne ako pisete dala do chladnicky, ze co to spravi, vytiahla som to a vyslahala som a nic, boli tam stale, tak som to skusila dat nad patu, lebo som sa to niekde na nete docitala, no ale teraz sa mi iba to maslo roztopilo a je to strasne. Mam tam roztopene maslo a v tom je nejaka divna masa Smútok Asi to budem musiet vyhodit... a idem do Tesca. Ja som ale sikulka

tak to ešte nevyhadzuj a skús do dať schladiť do mrazáka aspoň na dve hodinky a potom to skús dlhšie vyšľahať či to pomôže keď to bude stuhnuté poriadne a medzitým si skoč pre istotu kúpiť to maslo a vidíš, možno ho nebudeš musueť vyhadzovať Veľa zdaru Mrkám

Spagi, So, 27. 06. 2009 - 15:19

Asi si to privelmi nahriala, to sa moze iba trosku, kym sa nezacne topit pri okraji misky a potom hned vyslahat. Ked si kupis dalsie maslo, skus do hotoveho kremu najprv zaslahat kusok studeneho masla. Drzim palce

AnaP, So, 27. 06. 2009 - 15:53

Ja by som poradila opačný postup.Stalo sa to aj mne ,tak som šľahala nové maslo a po trochách pridávala tú zbrcnutú hmotu a div sa stal,bol z toho krémik ako treba.Ak som pomohla,budem rada.

danulka, So, 27. 06. 2009 - 16:22

dakujem babenky, ste strasne zlate. Teraz som prisla z obchodu, tak to este nevyhodim a skusim s tym nieco spravit. Manzel ma uz nervy na mna. Cely den sa serkam s dvoma tortami a on je s malym... tak uvidim, co z toho este spravim... Asi som to ozaj moc nahriala, lebo som to robila predtym, ako som si toto precitala

danulka, So, 27. 06. 2009 - 19:53

tak som sa nakoniec na to vykaslala, spravila som novy krem, lebo som nechcela riskovat, davat do toho zgrcnuteho este maslo a bolo by to na prt. Tento bol chvalabohu ok. Torticky sa uz chladia Slnko DAKUJEM VAM

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama