reklama

srdcová forma z t-fornaxu


reklama

Ahoj babenky, prosím viete mi poradiť?
Práve mi prišla táto forma z t-fornaxu http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_52_1…
je z pocinovaného plechu avšak dno je spojené s bokmi, ako v nej pečiete korpusy respektíve ako ich potom vyberáte? Viem možno blbá otázka ale neviem si to dosť dobre predstaviť:)
díky za odpovede šikulky:)
m

Pozrite si aj


reklama


reklama

kika777, Št, 03. 06. 2010 - 21:04

ahoj, ja mam presne taku istu od nich. naspodok davam papier na pecenie. prvy raz som boky namastila a vysypala mukou, dnes som nedala na boky nic a v pohodke som srdce vyklopila aj prvy aj druhy krat bez problemov, iba som nozom obrezala boky Áno
nech sa dari

presne ako píše kika777 - papier na pečenie, obrezať nožom a vyklopiť. Alebo ak máš spray Carlex, tak aj s tým to ide pekne.

ahoj ja mam taku istu a vytrem si ju maslom a vysypem mukou robim tak stale Úsmeva ide to superÚsmev Mrkám Úsmev

Alena_K, Št, 03. 06. 2010 - 23:20

nechapem,aký máš s tým problém.Vymastit,vysypat polohrubou mukou,alebo akoukolvek,ktoru používaš pri pečení piškoty,upiect a pekne ti vypadne,ked tortičku vyklopíš.Načo papier?Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Bozkávam Bozkávam Bozkávam

jajce (bez overenia), Pi, 04. 06. 2010 - 06:48

Baby, a načo dávate pod formu z dnom papier???? Veď nič nevytečie.... ja robím presne tak Alena-K.

Oliv, Pi, 04. 06. 2010 - 07:32

Jajce,ten papír dáváme,aby se nám korpus celý vyklopil. Boky projedeš nožem a korpus krásně vyndáš.Mrkám

jarka22, Pi, 04. 06. 2010 - 09:09

ja mam taku istu,natrem len dno,vysypem mukou a krasne sa vyklopí...neboj sa toho,len si boky obrež nožom a pekne sa ti vyklopí-nech sa daríÁno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama