skryte cislo poradite prosim
Pozrite si aj
Arli ved si tu este dlhsie ako ja, tak preco nova? Rada by som ti pomohla, len s bublaninovym cestom nemam skusenost, ja som pouzila na cislovu tortu klasicky piskot, den vopred upeceny. Ale asi to robis podla Henrietky24, tak by som sa toho nebala. Dufam, ze budes spokojna s vysledkom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem si zlata ano robim to podla Henrietky24,skusam pomaly vsetky veci ktore tu najdem,niesom cukrarka len sa chystam na cukrarsky kurz pecenie beriem ako zalubu,zatial robim vsetko presne podla receptu,takze sa da povedat ze sa zauucam xi,ale nemozem povedat ze by to niekomu u nas doma vadilo,snad iba ze si musia kupovat o trosku vacsie veci xi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Arlinka. Nedávno som robila prvykrát tortu so skrytým číslom a vydarila sa mi. Upiekla som klasickú piškótu, do ktorej som pridala trochu oleja, aby bola taká gumová. Potom sa mi nakrájané úzke pásiky, z ktorých je torta lepená netrhali. Piškóty si vždy pečiem deň vopred. Na druhý deň naplním a keď mi zostane času aj ozdobím. Dúfam, že som Ti trošku pomohla, lebo tiež skúsenosti získavam z tejto super stránky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte babenky som tu nova ide mi o toto idem pre svagrovu piect ten rez so skrytym cislom,ale nemam skusenosti s hrncekovym bublaninovym cestom ked robim piskotovu tortu urobim si korpus a krem v jeden den a plnim + ozdobujem na druhy,takze prosim vas poradite mi ci si mam spravit takto aj to bublaninove cesto alebo upiect az v den ked ho budem plnit aby mi nevyschlo alebo nezvlhlo...prosiiim vas poradte mi dakujem cmuuuuk