Regalice - poťahovanie
Pozrite si aj
Ja som s nou uz potahovala a v pohode to slo. Rozvalkala som ju ale medzi dvoma sackami a s tym spodnym som ju preniesla na tortu a rukami pekne uhladila. Snad som pomohla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem ci mam pravo radit,ale skusim.Ked potohovku vyberies prehnet si ju v rukach.Podsypaj Solamylom,pozvalkaj na 3-4 mm.Prenes podla toho, ako ti je lepsie ,da sa to oboma sposobmi.Velkost pozvalkania zavisi od velkosti torty.Kedže je to 24 cm prirataš k tomu vysku stien dvakrat.Neviem či ma chapeš.Ak je torta vysoka asi 10cm.Rozvalkana potahovka v tvare kruhu by mala mat priemer asi 55 cm.Boky vyhladit vyhladzovačkou ,ale ta sa aj rukami.Ja som pouzivala aj plastovu mydelničku.Najsor si vyhlad vrch ,aby ti nezostal vzduch potom prejdi na boky.Vsetko je to len o hladeni.No snazila som sa poradit dufam , že dobre ,pretože sa medzi profičky určite nepočitm ,ale tu sa toho dočitam. Vela zdaru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
potrebujem poradiť:
, ale pomohli by mi rady - skúsenejších. 
Idem potiahnuť okrúhlu tortu 24cm priemer - s Regalice. všimla som si ( cez sáčik)že je taká mäkšia. Mám trochu strach ako je potiahnuť.
Môžem vyvaľkať veľký plát? Asi koľko mm? Podsypať - cukrom alebo škrobom? Preniesť na tortu - rukami, valčekom? Dá sa dobre urovnať- myslím boky?
Veľa otázok- čo