reklama

rafiky alebo formy s dnom??

kasimo , 16. 11. 2009 - 14:15

reklama

S ktorými sa lepšie pracuje? Pri ráfikoch cesto nevyteká ?diikObjímam Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

veva, Po, 16. 11. 2009 - 14:34

Ja mám obidve formy.Ked nemáš krivé plechy a položíš formu na plech vyložený papierom tak nevyteká,ale mne osobne sa lepšie robí vo formách s dnom.

mery 24, Po, 16. 11. 2009 - 14:58

ahoj formu s dnom možeš v pohode použiť aj na želé a maš istotu že ti nič nevytečie ale ja osobne rada používam aj tie bez dna hlavne na pečenie ja si to obalím da papiera a lepšie sa to vyberá proste obide su dobre

ja mám ráfik slzu a musím povedať, že sa mi s ním pracuje veľmi dobre. Zo začiatku som dávala na plech papier na pečenie na to ráfik a okolie ráfika som potrela bielkom, lebo som sa bála, že vytečie cesto. Ale teraz som robila slzu tak narýchlo, tak som si povedala, že to risknem. Tak som len dala na plech papier, naň ráfik, naliala cesto a šup s ním rýchlo do rúry. Ani kvapka neprešla. Ale mám aj formy.Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

mery 24, Po, 16. 11. 2009 - 15:23

no tak si škovna postupom času ešče prídeš na veľa vecí ako jaÁno Áno Úsmev

učím sa stále s každou tortou prídu nové chyby a ich opravy, tak keď si myslím, že by všetko malo ísť hladko, tak vždy sa niečo ,,sekne" Dievčence nech sa darí, držím palce všetkým.Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama