rafiky alebo formy s dnom??
Pozrite si aj
Ja mám obidve formy.Ked nemáš krivé plechy a položíš formu na plech vyložený papierom tak nevyteká,ale mne osobne sa lepšie robí vo formách s dnom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj formu s dnom možeš v pohode použiť aj na želé a maš istotu že ti nič nevytečie ale ja osobne rada používam aj tie bez dna hlavne na pečenie ja si to obalím da papiera a lepšie sa to vyberá proste obide su dobre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mám ráfik slzu a musím povedať, že sa mi s ním pracuje veľmi dobre. Zo začiatku som dávala na plech papier na pečenie na to ráfik a okolie ráfika som potrela bielkom, lebo som sa bála, že vytečie cesto. Ale teraz som robila slzu tak narýchlo, tak som si povedala, že to risknem. Tak som len dala na plech papier, naň ráfik, naliala cesto a šup s ním rýchlo do rúry. Ani kvapka neprešla. Ale mám aj formy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no tak si škovna postupom času ešče prídeš na veľa vecí ako ja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
učím sa stále s každou tortou prídu nové chyby a ich opravy, tak keď si myslím, že by všetko malo ísť hladko, tak vždy sa niečo ,,sekne" Dievčence nech sa darí, držím palce všetkým.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
S ktorými sa lepšie pracuje? Pri ráfikoch cesto nevyteká ?diik
