reklama

Rafik forma

Spagi , 27. 04. 2008 - 20:09

reklama

Peciete niekto v rafik formach? Predpokladam,ze ak mam pekne rovny plech nemal by s tym byt problem, alebo sa mylim? Dakujem za objasnenie Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

stanula, Ne, 27. 04. 2008 - 20:15

Ja som piekla kvietok v ráfikovej forme.Na plech som si ale dala papier na pečenie vymastený a vysypaný múkou.Nebol s tým problém.

Spagi, Po, 28. 04. 2008 - 07:57

Dakujem Stanka. Rozmyslam,ze si take formy kupim. Su lacne, len dufam,ze v tom nie je nejaky hacik Veľký úsmev teda ze sa v nich dobre pecie Úsmev

Andy, Po, 28. 04. 2008 - 09:34

Ja osobne mám ráfiky ešte radšej ako formy s dnom , pracuje sa ni s nimi rýchlejšie / netreba vystrihovať mastný papier / .

Andy, Po, 28. 04. 2008 - 09:35

Ja osobne mám ráfiky ešte radšej ako formy s dnom , pracuje sa ni s nimi rýchlejšie / netreba vystrihovať mastný papier / .

maca, Po, 28. 04. 2008 - 10:35

Ahoj Spagi,ja mám skoro všetky formy ráfiky a podla mňa sú super.Ja to robím tak,že si dám na celý plech papier na pečenie,vôbec ho nemastím,položím tam ráfik a nalejem cesto,ale až vtedy keď ho idem dať do trúby,lebo už ich mám staršie a trochu pokrivené,tak mi troška cesta vytečie,ale iba máličko.A teraz som si dokúpila ďalšie tri.

KatkaRF, Po, 28. 04. 2008 - 11:35

Ja tiez pouzivam rafiky, len ja nedavam papier na dno, ale alobal. Ten sa mi viac osvedcil, ako papier.
Kraje ohnem, aj ked je plech trochu pokriveny, cesto nevytecie.

Ahoj aj ja peciem v rafikoch pouzivam len mastny papier.Tieto rafiky nenatieram nicim potom je korpus pekny rovny.Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama