reklama

Prsia

ecula , 24. 01. 2010 - 16:49

reklama

Ahojte cukráročky a cukrárikovia, chcela by som Vás požiadať o radu. Kamarát ide mať 30tku a chcela by som mu urobiť tortu vo forme žENSKýCH pŕs. Neviem však, ako urobiť, aby prsia boli vypuklé, je na to nejaká forma? Alebo to robíte len vytvarovaním napr. punčovej hmoty? A s ktorou hmotou sa najlepšie zdobí. Mylsím záhyby a pod. Som len začiatočník, tak neviem, ktorú vyskúšať ako prvú, aby som nebola sklamaná hneď na prvý pokus. Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

lia51, Ne, 24. 01. 2010 - 17:50

na prsia pouzivame mensie 2 misky a srdcovu formu,alebo v tvare obdlznika a ktomu tie misky,potriet kremom Kvietok pouzivame hmotu K2,alebo WI Áno

erika43, Ne, 24. 01. 2010 - 18:29

Ja som pouzila srdce ako formu a prsia dotvarovala puncovinou.Pouzila som MMF.Slnko

Aj ja pečiem srdiečko a prsia v miskách ak treba tak dotvarujem punčovinou.Na potah som použila MMF alebo WI.Mrkám

tiny, Ne, 24. 01. 2010 - 19:49

Pridavam sa,tiez som upiekla srdce,a prsia som robila tak,ze som upiekla este plat na plechu,z neho som potom vykrojila pomocou vacsej a mensej misky 2a2 kruhy,tie som naplnila a dotvarovala zbytkami z toho upeceneho platu a plnky na tom srdci...Potahovala som a vlastne vsetko potahujem domacim "marcipanom" zo salka a suseneho mlieka...Obrazkov pre inspiraciu je tu strasne vela,ak chces,mozes si pozriet aj tie "moje" prsia(som tiez zaciatocnik a prsia boli mojou 1.3D tortou),staci kliknut na moje meno...zelam vela zdaruÚsmev Úsmev Úsmev

mery 24, Ne, 24. 01. 2010 - 20:22

meryly nemáš náhodou postup na ženske torzo?Alebo nejaku stránku?

marycka, Ne, 24. 01. 2010 - 21:08

ahoj ecula,tiez robievam zo srdca formujem z puncoviny a potahujem mliecnym marcipanom:200 g pr.cukor,200g sus.ml.5lyzic oleja,3lyz.psenicny sirup.

marycka, Ne, 24. 01. 2010 - 21:08

ahoj ecula,tiez robievam zo srdca formujem z puncoviny a potahujem mliecnym marcipanom:200 g pr.cukor,200g sus.ml.5lyzic oleja,3lyz.psenicny sirup.

ecula, Po, 25. 01. 2010 - 07:48

Veľmi pekne Vám všetkým ďakujem. Nabrala som inšpirácie. Vedela som, že upiecť najprv srdce, len som nevedela, ako robíte, aby prsia boli vypuklé. Ďakujem aj za postup a za marcipán- už som si ho aj odpísala, keď urobím, určite dám foto.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama