Prsia
Pozrite si aj
na prsia pouzivame mensie 2 misky a srdcovu formu,alebo v tvare obdlznika a ktomu tie misky,potriet kremom pouzivame hmotu K2,alebo WI
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?57cc98a2d9c63a39d9005ed0259,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som pouzila srdce ako formu a prsia dotvarovala puncovinou.Pouzila som MMF.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja pečiem srdiečko a prsia v miskách ak treba tak dotvarujem punčovinou.Na potah som použila MMF alebo WI.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pridavam sa,tiez som upiekla srdce,a prsia som robila tak,ze som upiekla este plat na plechu,z neho som potom vykrojila pomocou vacsej a mensej misky 2a2 kruhy,tie som naplnila a dotvarovala zbytkami z toho upeceneho platu a plnky na tom srdci...Potahovala som a vlastne vsetko potahujem domacim "marcipanom" zo salka a suseneho mlieka...Obrazkov pre inspiraciu je tu strasne vela,ak chces,mozes si pozriet aj tie "moje" prsia(som tiez zaciatocnik a prsia boli mojou 1.3D tortou),staci kliknut na moje meno...zelam vela zdaru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skús pozrieť tento fotopostup, možno ti pomože http://www.tortyodmamy.sk/?q=content/fotopostup-na-prsia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
meryly nemáš náhodou postup na ženske torzo?Alebo nejaku stránku?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ecula,tiez robievam zo srdca formujem z puncoviny a potahujem mliecnym marcipanom:200 g pr.cukor,200g sus.ml.5lyzic oleja,3lyz.psenicny sirup.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ecula,tiez robievam zo srdca formujem z puncoviny a potahujem mliecnym marcipanom:200 g pr.cukor,200g sus.ml.5lyzic oleja,3lyz.psenicny sirup.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľmi pekne Vám všetkým ďakujem. Nabrala som inšpirácie. Vedela som, že upiecť najprv srdce, len som nevedela, ako robíte, aby prsia boli vypuklé. Ďakujem aj za postup a za marcipán- už som si ho aj odpísala, keď urobím, určite dám foto.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte cukráročky a cukrárikovia, chcela by som Vás požiadať o radu. Kamarát ide mať 30tku a chcela by som mu urobiť tortu vo forme žENSKýCH pŕs. Neviem však, ako urobiť, aby prsia boli vypuklé, je na to nejaká forma? Alebo to robíte len vytvarovaním napr. punčovej hmoty? A s ktorou hmotou sa najlepšie zdobí. Mylsím záhyby a pod. Som len začiatočník, tak neviem, ktorú vyskúšať ako prvú, aby som nebola sklamaná hneď na prvý pokus. Ďakujem