Prosím radu-diviak-punčová torta
Pozrite si aj
no moja fu to je teda tazke ja a to tam ides aj nejaku plnku robit do toho? a keby si to skusila tak ze by si si najskor bez namocenia a naplnenia platov aspon priblizne vyrezala tvar a az potom namocila a naplnila a uz len dotvarovala puncovinou?co ty na to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
práve neviem, kamoška robila tak, že robila kabelku, no to som si uvedomila až potom, že je to jednoduchšie, ona zlepila v jednej vrstve klasickou vanilkovou plnkou..
asi to bude najlepší nápad, upiecť vykrojiť a naplniť- tiež plánujem aspoň jednu vrstvu slabo potrieť vanilkovou plnkou a potom dotvarovať. Ďakujem za radu, no budem rada, ak sa ešte niekto vyjadrrí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
....ked ma bit puncova,tak by som volila rolady,jednu roladu by som natrela ribezlovym lekvarom a do nej by som zarolovala ,farebnu, namocenu a ostatne by som vymodelovala s puncovinou .....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lucka, ja by som Ti navrhla pláty cesta natierať lekvárom (samozrejme navlhčené), orezať a dotvarovať punčovinou. Ja som moje prasa tiež skladala: cesto-plnka-cesto-plnka...., potom som to orezala a dotvarovala punčovinou. Na prianie zákazníka, bolo plnky málo. Mám aj niečo z postupu nafotené, ak by si mala záujem, písni a pošlem Ti foto. Ty si veľká šikulka a určite sa Ti to podarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá, ďakujem za rady. Ahoj LIbuška no tak bude to fuška, som zvedavá, čo z toho vyjde. Ak budeš taká zlatá, fakt mi pomôžeš s tým postupom. papa, L
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
LHOLLA, ja som robil punčové autíčko a celé som obalil roládovým cestom a obtrel som vanilkovým krémom. Poťahoval som mliečnym marcipánom. Hádam som poradil.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte mám na Vás jednu prosbu. Budem piecť diviaka na želanie zákazníčky ako punčovú tortu. Sprvu sa mi to nezdal problém, no teraz si to tak ukladám v pamäti a rozmýšľam... ako na to? Najskôr som si myslela, že by som si upiekla pláty a spravila punčový koláč, ktorého pôdorys potom vyrežem a zbytok dotvarujem punčovinou.... no tu som našla aj postup na pečené prasiatko a to bolo robené z rolády, čo sa mi však pri punčovej torte zdá problém, pretože bude dobre nasiaknutá "vodou" a určite to nebude jednoduché. Čo mi poradíte? Ďakujem.Lucia