reklama

Prosim poradte mi surne, lebo si to fakt hodim :((


reklama

Ahojte, no robila som parizsky krem...vcera som prevarila dve smotany a dve cokolady, vsetko v pohode, krem bol 24 hodin v chladnicke...a dnes ked som ho vyslahala, tak som mala pocit, ze je az prilis hutny...tak som do neho vslahala maslo izbovej teploty a bum sekol sa...tak som ho trochu ohriala na sporadku, pekne sa zase zisiel, ale trosku sa aj zohrial, skusila som ho vyslahat, ale nejde...tak som ho dala na hodku do chladnicky a proste nejde...slaham ako besna a nic...poradte mi prosim, co mam robit? preto to nechce ist? ci tam mam dat trochu roztopenej cery, aby to vytuhlo a tak vyslahat? no co mam robit Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja by som tam dala rozhodne maslo skoda pokazit krem cerou.Maslo by som nahriala ked by to velmi zredlo pridala by som este trocha tuhsieho masla.Ked sa krem zrazi to znamena ze boli pouzite studene suroviny a nemozu sa spojit.Treba ich dostat do takej teploty,aby sa to spojilo.Kvietok Kvietok

lubina, Št, 27. 05. 2010 - 14:46

Nedávno tu bola diskusia tiež s takýmto problémom a zdá sa mi, že to skončilo tak, že parížsky krém sa nezachránil. Tuším nakoniec išiel pre prasiatko. Ale jasné, prajem Ti, aby ten Tvoj tak neskončil.Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

No, dala som ho vychladit, strcila som ho do mrazaku a ked som ho vybrala, tak sa celkom dal vyslahat...ale este je riedky, tak isiel zase do zimy...a jasne, ked bude aj potom riedky, dam tam este dalsie maslo...chuti vyborne...a lubina, dik za povzbudivu rec...

Tou cerou určite nič nepokazíš. Cera nemá žiadnu chuť. Len pozor, aby obe hmoty mali rovnakú teplotu.Torta Torta

CERA JE AKO MAST OBYCAJNA MAST NO NEVIEM AKO KTO ALE MNE BY ZAKUSOK S MASTOU NECHUTIL A ESTE NIECO MAST SA NENAPENI NEVYSLAHA AKURAT ZE DOBRE STUHNEKvietok

skúšala si niekedy falošný parížsky krém? do toho tiež ide cera a ja jej v lete dávam 200 g namiesto 150 g práve kvôli tomu aby stuhla plnka viac a vôbec ju tam necítiť, masť cítiť za slaninou, ale cera nemá ani vôňu ani chuť, a to máme doma riadne mlsné jazýčky...

erika43, Št, 27. 05. 2010 - 18:03

Skús nabudúce falošný parižák.Ten je lepší a aj ked sa mi občas zrazí nahrejem trochu v mikrovlnke vyšľahám a je úžasný.Včera som robila zo 4 šľahačiek dnes dala maslo,naplnila torty a je super.Slnko

eruska, So, 29. 05. 2010 - 17:14

parizsky krem s cerou sa nadherne naslaha....ja som robila v cukrarni vyse 10 rokov a napr taku plnku do kavovych zrn sme robili iba z cery a ked sa nam sekol krem jednoznacne nahriatu ceru....a ako pise Mircus cera nema ziadnu chutMrkám

Elena B, So, 29. 05. 2010 - 22:32

nasyp do plnky kakao, ale primerane, malo by sa to troška spojiť,
držím palceÁno

Dakujem baby, nabuduce urobim zase parizsky, ked budem robit torticku pre nas, tak skusim tu ceru :) ved presne, ked nema ziadnu chut, tak sa nou nic nepokazi...a ked to maslo stale trucuje a sa seka...potvora maslovita...Tlieskam Tlieskam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama