Prosim poradte mi surne, lebo si to fakt hodim :((
Pozrite si aj
Ja by som tam dala rozhodne maslo skoda pokazit krem cerou.Maslo by som nahriala ked by to velmi zredlo pridala by som este trocha tuhsieho masla.Ked sa krem zrazi to znamena ze boli pouzite studene suroviny a nemozu sa spojit.Treba ich dostat do takej teploty,aby sa to spojilo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nedávno tu bola diskusia tiež s takýmto problémom a zdá sa mi, že to skončilo tak, že parížsky krém sa nezachránil. Tuším nakoniec išiel pre prasiatko. Ale jasné, prajem Ti, aby ten Tvoj tak neskončil.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No, dala som ho vychladit, strcila som ho do mrazaku a ked som ho vybrala, tak sa celkom dal vyslahat...ale este je riedky, tak isiel zase do zimy...a jasne, ked bude aj potom riedky, dam tam este dalsie maslo...chuti vyborne...a lubina, dik za povzbudivu rec...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tou cerou určite nič nepokazíš. Cera nemá žiadnu chuť. Len pozor, aby obe hmoty mali rovnakú teplotu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
CERA JE AKO MAST OBYCAJNA MAST NO NEVIEM AKO KTO ALE MNE BY ZAKUSOK S MASTOU NECHUTIL A ESTE NIECO MAST SA NENAPENI NEVYSLAHA AKURAT ZE DOBRE STUHNE
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skúšala si niekedy falošný parížsky krém? do toho tiež ide cera a ja jej v lete dávam 200 g namiesto 150 g práve kvôli tomu aby stuhla plnka viac a vôbec ju tam necítiť, masť cítiť za slaninou, ale cera nemá ani vôňu ani chuť, a to máme doma riadne mlsné jazýčky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús nabudúce falošný parižák.Ten je lepší a aj ked sa mi občas zrazí nahrejem trochu v mikrovlnke vyšľahám a je úžasný.Včera som robila zo 4 šľahačiek dnes dala maslo,naplnila torty a je super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No Nic, nepodarilo sa....nevadi...snad nabuduce...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
parizsky krem s cerou sa nadherne naslaha....ja som robila v cukrarni vyse 10 rokov a napr taku plnku do kavovych zrn sme robili iba z cery a ked sa nam sekol krem jednoznacne nahriatu ceru....a ako pise Mircus cera nema ziadnu chut
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nasyp do plnky kakao, ale primerane, malo by sa to troška spojiť,
držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem baby, nabuduce urobim zase parizsky, ked budem robit torticku pre nas, tak skusim tu ceru :) ved presne, ked nema ziadnu chut, tak sa nou nic nepokazi...a ked to maslo stale trucuje a sa seka...potvora maslovita...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, no robila som parizsky krem...vcera som prevarila dve smotany a dve cokolady, vsetko v pohode, krem bol 24 hodin v chladnicke...a dnes ked som ho vyslahala, tak som mala pocit, ze je az prilis hutny...tak som do neho vslahala maslo izbovej teploty a bum sekol sa...tak som ho trochu ohriala na sporadku, pekne sa zase zisiel, ale trosku sa aj zohrial, skusila som ho vyslahat, ale nejde...tak som ho dala na hodku do chladnicky a proste nejde...slaham ako besna a nic...poradte mi prosim, co mam robit? preto to nechce ist? ci tam mam dat trochu roztopenej cery, aby to vytuhlo a tak vyslahat? no co mam robit
