vzor na zákusky
Pozrite si aj
katka skús byť konkrétnejšia, ktorá z dievčat taký obrázok má. Takto sa ťažko odpovedá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj meggie na tejto stránke v rubrike zákusky, na strane 5, má napr. helldana malinové rezy, ktoré ako napísala sú poliate bielou čok. polevou, ale tá je prelínaná takou ružovou. Mňa zaujíma, či je tá poleva kupovaná, ale hlavneto, ako sa to zdobí, aby to vytvorilo taký vzor. Kukni sa tam, prosím. Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Urobíš fondant biely , zbytok prifarbíš sirupom, alebo barvou sáčkom, alebo lyžicou urobíč čiary a ešte mokré, kým nezaschne zober špáradko a ťahaj po linke/ čiaru/ tým sa ti spravia také tvary. Najviac ak urobíš čokoládu a ešte do byliatej tiež mokrej čokolády dáš citrónovu polevu, alebo žĺtkovú a rýchlo aby ti nestuhla spra priečne čiary. Hmota musí byť ešte tekutá! Neviem ti to vysvetliť ale je to veľmi jednoduché, keby si to videla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jéééééééj majdajanka, už som to pochopila. Aj mi to už niekto hovoril, že sa to ťahá aj vidličkou, ale mne to nešlo do hlavy, ako to tak pekne nakoniec môže vyzerať. Ešte Ťa poprosím, aký fondát mám urobiť? Taký, ako tu v receptoch? Môžem použiť aj bielu Orion a potom prifarbiť? Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Môžeš použiť aj čokoládu bielu s tmavou. Na tých malinových rezoch je asi fondant ako na punčových. Ja robím práškový cukor zalejem horúcim mliekom a vymiešam polevu ,rýchlo tuhne. to záleží na tebe.A receptoch, ale skúšaj ja som to videla raz a už viem robiť viac vzorov. Na veĺkonočné sviatky robím aj bahniatka s touto technikou. Ak som pomohla som rada
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No super, samozrejme, že si pomohla, ja sa na bahniatka neodvážim, ale toto určite vyskúšam. Tak vrelá vďaka a pekný večer.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím, vedel by mi niekto prezradiť, ako to robíte Vy šikovnice. Teraz som si prezrela Vaše zákusky a neviem raz pochopiť, ako polievate tie farebné zákusky. Čo je to za hmotu, keď sa tam tak farebne prelína do vzoru napr. biela s oranžovou? Ako sa to docieli, že je tam taký pekný vzor? A z čoho sú tie polevy? Je to biela čokoládá alebo ten CPR /cera s práš.cukrom šľahaná vo vodnom kúpeliú? Zákusky pečiem iba pre rodinu, ale chcela by som vedieť takto zdobiť. Ďakujem za každú milú ochôtku.