laskonky ako žuvačka
Pozrite si aj
Asi treba dlhšie a pomalšie sušiť .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to sa stalo aj mne, hlavne zo začiatku, teraz si už dávam pozor, naozaj, dlhšie sušiť pri nižšej teplote
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
da sa ešte to zachrániť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano,treba trosku dlhsie susit.Spravne vysusena laskonka ma mat taky "KLOPKAVY" zvuk,akoby take niečo duté,vtedy je spravne vysusená.Ked sa naplní vydrží minimalne 2 - 3 dni bez toho,ze by zvlhla a lamala sa.To je spravne susenie.Chce to trochu praxe,tie dalsie budu opät o niečo krajsie a lepšie. Tak nech vam to dobre pečie!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Môžem sa Vás spýtať na akej teplote pečiete laskonky? Ja som ich piekla asi pred 2 rokmi a boli dobré, ale boli strašne tvrdé.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na 100 stupnoch asi tak 4 hodiny.aky máte recept ten môj?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pridať ešte práš.cukor,je tam málo cukru.Ja dávam na 1 bielok 7dkg kryš.cukru,šlahám nad parou asi 15-20 minút.Odstavím keď mi sa začína lepť taký suchý sneh na kraje hrnca,pridám ešte od oka trochu práš.cukru, premiešam.Suším na 60 stupňoch asi 20 - 30 minút.niekedy aj viac skúšam prstom.keď sa mi neprelomí tak vyberiem.Odkedy ´dosypávam práš.cukor nie sú žuvačkové.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky prosím kde som urobila chybu ked som vyšľahala sneh na laskonky podľa receptu sušila som tiež podľa receptu ,vysušené sú pekné, ale po ochutnaní mi ostala ako keby malá žuvačka v ústach. Dakujem.