reklama

Prosím o radu pre rozstrapkané okraje


reklama

Ahojte. Prosím vás o radu čo mám robiť, aby som nemala rozstrapkané okraje kvietkov, lístkov, motýlov a podobne, pri použití vykrajovačov. Skúšala som aj olejom jemne potrieť vykrajovače, ako to mám napísané v návode na použitie, skúšala som aj Solamylom posypať vykrajovač, aj tak stále mám tie okraje povykrajovaných tvarov také akoby rozstrapkané a musím to potom každé jedno prstami zahladzovať, čo ma už nie veľmi baví hlavne pri tých drobnejších kvietkoch. Prosím o radu ako to robíte vy? Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Janka22, Ne, 07. 02. 2010 - 18:42

treba poriadne vykrojit, niekdy akokeby trochu tak pokrutit nez vykrojis. ale to len tak trosicku. rovnako ako pri medovnikoch.

tiny, Ne, 07. 02. 2010 - 20:05

A skusala si vykrajovat tak,ze si marcipan prikryjes igelitom alebo saklom a az cez to vykrajujes formickou?Úsmev Úsmev Úsmev

Tak som to ešte neskúšala, len neviem pri tých väčších tvaroch by to možno tak aj šlo, ale neviem si to veľmi predstaviť pri tých drobných kvietkoch, s tým sáčkom.Mlčím

jajce (bez overenia), Po, 08. 02. 2010 - 11:08

nám sa napríklad toto stáva pri RDI, keď robíme z K2 tak vykrojíme super, ale pri RDI je to také roztrapkané. Ale RDI je plastickejšia ako K2, tak asi za to

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama