Prosím o radu pre rozstrapkané okraje
Pozrite si aj
reklama
reklama
treba poriadne vykrojit, niekdy akokeby trochu tak pokrutit nez vykrojis. ale to len tak trosicku. rovnako ako pri medovnikoch.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, skúsim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A skusala si vykrajovat tak,ze si marcipan prikryjes igelitom alebo saklom a az cez to vykrajujes formickou?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak som to ešte neskúšala, len neviem pri tých väčších tvaroch by to možno tak aj šlo, ale neviem si to veľmi predstaviť pri tých drobných kvietkoch, s tým sáčkom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
naboj ide to ja len tak vykrajujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nám sa napríklad toto stáva pri RDI, keď robíme z K2 tak vykrojíme super, ale pri RDI je to také roztrapkané. Ale RDI je plastickejšia ako K2, tak asi za to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No mne sa to práveže stává pri K2
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte. Prosím vás o radu čo mám robiť, aby som nemala rozstrapkané okraje kvietkov, lístkov, motýlov a podobne, pri použití vykrajovačov. Skúšala som aj olejom jemne potrieť vykrajovače, ako to mám napísané v návode na použitie, skúšala som aj Solamylom posypať vykrajovač, aj tak stále mám tie okraje povykrajovaných tvarov také akoby rozstrapkané a musím to potom každé jedno prstami zahladzovať, čo ma už nie veľmi baví hlavne pri tých drobnejších kvietkoch. Prosím o radu ako to robíte vy? Ďakujem