prosim o radu
Pozrite si aj
áno a potom po vychladení vyšľahaj-volá sa to parížska šľahačka. Môžeš dať čokoládkynapr.ľadové gaštany,milenu,kofilu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za radu tak dnes ju uvarim a zajtra vychladnutu šlaham a ak chcem iba bielu tak netreba prevarit alebo ochutit van.cukrom ? stači iba vyšlahat a bude držat tvar-nebude puštat?Som vdačna za každu radu s pečenim začinam a skušam všetko nove čo ma zaujme.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja rastlinu šlahačku často použivam ale ju neprevaram je vyborna ked daš donej tvaroh ale ten jemny a 3 lyžice lekvar jahodový na 1/2lit.slahačky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Elenka dakujem za tip určite skusim a ten tvaroh s lekvarom pridaš do vyslahanej šlahačky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiez rastlinnu slahacku neprevaram a da sa do nej pridat aj roztopena cokolada alebo jogurt aj ovocny potom sa môze nanu dat napriklad aj zelatina ako poleva.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
za všetky rady moc dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim o radu.Kupila som rastlinnu šlahačku lebo som sa dočitala že ju dost použivate a da sa ochutit čokoladou alebo niečim inym a treba ju v tom pripade prevarit s tou čokoladou?Dakujem za radu