reklama

prosim o radu


reklama

prosim o radu.Kupila som rastlinnu šlahačku lebo som sa dočitala že ju dost použivate a da sa ochutit čokoladou alebo niečim inym a treba ju v tom pripade prevarit s tou čokoladou?Dakujem za radu

Pozrite si aj


reklama


reklama

erika43, Pi, 15. 01. 2010 - 17:45

áno a potom po vychladení vyšľahaj-volá sa to parížska šľahačka.Chichocem sa Môžeš dať čokoládkynapr.ľadové gaštany,milenu,kofilu.

dakujem za radu tak dnes ju uvarim a zajtra vychladnutu šlaham a ak chcem iba bielu tak netreba prevarit alebo ochutit van.cukrom ? stači iba vyšlahat a bude držat tvar-nebude puštat?Som vdačna za každu radu s pečenim začinam a skušam všetko nove čo ma zaujme.

ja rastlinu šlahačku často použivam ale ju neprevaram je vyborna ked daš donej tvaroh ale ten jemny a 3 lyžice lekvar jahodový na 1/2lit.slahačky Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

Elenka dakujem za tip určite skusim a ten tvaroh s lekvarom pridaš do vyslahanej šlahačky?

Ja tiez rastlinnu slahacku neprevaram a da sa do nej pridat aj roztopena cokolada alebo jogurt aj ovocny potom sa môze nanu dat napriklad aj zelatina ako poleva.Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama