reklama

tečie spod poťahu


reklama

Chcela by som poprosiť o radu.- už dva krát som robila tortu s falošným marcipanom a moj problem je ten,že ked torta bola hotova do 4-5hod.mi začalo okolo torty stekať tekutina mne to pripadalo ako keby to bola plnka ta čo som potrela vrch torty a naň som dala marcipan . ma to nejaký súvis??prečo mi to tak roby?? plnka ja veľmi dobra nieje riedka v čom robim chybu som zufala?? dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Podľa mna si ho na tenko vyvaľkala. Skús nechať marcipán hrubší.
Monika Slnko

AnaP, Po, 10. 08. 2009 - 00:13

ak si robila pudingový krém,tak je to možno tým,najviac sa mi osvedčili krémy varené nad parou

pexeso, Po, 10. 08. 2009 - 00:28

ja si pod falošný marcipán urobím krém z hery a roztopenej či už bielej, alebo tmavej čokolády. je pevná, nestečie ani v týchto horúčavách a falošný marcipám na ňom dobre spolupracuje.Torta petraÚsmev

sona7, Po, 10. 08. 2009 - 07:45

je to aj teplom,ja teraz robim len takyto potah
25 dkg cery
25 dkg cukor praskovy
15 dkg susene mlieko
spracujem a vygulam madzi igelitovymi sackami..Slnko

Aj mne sa to stalo 2x, keď som dávala krém maslo + puding. Posledne si zmiešam maslo s cukrom a potriem vrch tým. Alebo do krému ešte primiešam viac masla.

veva, Po, 10. 08. 2009 - 08:51

Ahoj z akého suš.mlieka si robila?? Mne sa toto stalo ked som robila z polotučného (modrá krabica)potm som ho skúsila urobit z odtučneného (zelená krabica) a viac mi to už netieklo.Skús vyskúšat,ale najviac sa mi osvedčil ten čo píše sona7.Dá sa pekne zahladit.

robila som to aj s odtučneného aj polotučného mlieka a stale mi to robilo no v kuchyni som mala asi 30c° tak to bude asi fakt tym teplom dakujem Vám za zlatu radu Tlieskam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama