reklama

tečie spod poťahu


reklama

Chcela by som poprosiť o radu.- už dva krát som robila tortu s falošným marcipanom a moj problem je ten,že ked torta bola hotova do 4-5hod.mi začalo okolo torty stekať tekutina mne to pripadalo ako keby to bola plnka ta čo som potrela vrch torty a naň som dala marcipan . ma to nejaký súvis??prečo mi to tak roby?? plnka ja veľmi dobra nieje riedka v čom robim chybu som zufala?? dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Podľa mna si ho na tenko vyvaľkala. Skús nechať marcipán hrubší.
Monika Slnko

AnaP, Po, 10. 08. 2009 - 00:13

ak si robila pudingový krém,tak je to možno tým,najviac sa mi osvedčili krémy varené nad parou

pexeso, Po, 10. 08. 2009 - 00:28

ja si pod falošný marcipán urobím krém z hery a roztopenej či už bielej, alebo tmavej čokolády. je pevná, nestečie ani v týchto horúčavách a falošný marcipám na ňom dobre spolupracuje.Torta petraÚsmev

sona7, Po, 10. 08. 2009 - 07:45

je to aj teplom,ja teraz robim len takyto potah
25 dkg cery
25 dkg cukor praskovy
15 dkg susene mlieko
spracujem a vygulam madzi igelitovymi sackami..Slnko

Aj mne sa to stalo 2x, keď som dávala krém maslo + puding. Posledne si zmiešam maslo s cukrom a potriem vrch tým. Alebo do krému ešte primiešam viac masla.

veva, Po, 10. 08. 2009 - 08:51

Ahoj z akého suš.mlieka si robila?? Mne sa toto stalo ked som robila z polotučného (modrá krabica)potm som ho skúsila urobit z odtučneného (zelená krabica) a viac mi to už netieklo.Skús vyskúšat,ale najviac sa mi osvedčil ten čo píše sona7.Dá sa pekne zahladit.

robila som to aj s odtučneného aj polotučného mlieka a stale mi to robilo no v kuchyni som mala asi 30c° tak to bude asi fakt tym teplom dakujem Vám za zlatu radu Tlieskam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama