tečie spod poťahu
Pozrite si aj
myslim si ze chybu nerobis je to tym teplom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podľa mna si ho na tenko vyvaľkala. Skús nechať marcipán hrubší.
Monika
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak si robila pudingový krém,tak je to možno tým,najviac sa mi osvedčili krémy varené nad parou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si pod falošný marcipán urobím krém z hery a roztopenej či už bielej, alebo tmavej čokolády. je pevná, nestečie ani v týchto horúčavách a falošný marcipám na ňom dobre spolupracuje. petra
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to aj teplom,ja teraz robim len takyto potah
25 dkg cery
25 dkg cukor praskovy
15 dkg susene mlieko
spracujem a vygulam madzi igelitovymi sackami..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj mne sa to stalo 2x, keď som dávala krém maslo + puding. Posledne si zmiešam maslo s cukrom a potriem vrch tým. Alebo do krému ešte primiešam viac masla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj z akého suš.mlieka si robila?? Mne sa toto stalo ked som robila z polotučného (modrá krabica)potm som ho skúsila urobit z odtučneného (zelená krabica) a viac mi to už netieklo.Skús vyskúšat,ale najviac sa mi osvedčil ten čo píše sona7.Dá sa pekne zahladit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robila som to aj s odtučneného aj polotučného mlieka a stale mi to robilo no v kuchyni som mala asi 30c° tak to bude asi fakt tym teplom dakujem Vám za zlatu radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chcela by som poprosiť o radu.- už dva krát som robila tortu s falošným marcipanom a moj problem je ten,že ked torta bola hotova do 4-5hod.mi začalo okolo torty stekať tekutina mne to pripadalo ako keby to bola plnka ta čo som potrela vrch torty a naň som dala marcipan . ma to nejaký súvis??prečo mi to tak roby?? plnka ja veľmi dobra nieje riedka v čom robim chybu som zufala?? dakujem