reklama

prosím o krém na ružičky

Rút , 31. 01. 2009 - 07:50

reklama

Potrebovala by som dobrý krém na ružičky. Ja čo som mala bol riedky a nedržal tvar. Poradí mi niekto? Vyskúšala som maslový, pudingový,ale stále mu niečo chýba.Smútok Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

TinaJ, So, 31. 01. 2009 - 13:32

Ešte som to neskúšala , ale myslím si ,že bielka šľahané nad parou. Na 1 bielko 50 g kryšt. cukru. Úsmev

ivkahru, So, 31. 01. 2009 - 18:08

Niekto tu už písal o bielkach alebo dá sa aj z meringue powderu (mrkni medzi mojimi staršími príspevkami, je tam aj návod)

Rút, So, 31. 01. 2009 - 20:44

Dík,že si sa mi ozvala.Rada by som sa pozrela,ale som začiatočníčka a neviem kde to mám hľadať a ani neviem čo to meringue powderu je. Prosí ak máš čas napíš mi proím postup. Píšem až teraz lebo som nebola doma. Zatiaľ dík všetkým, ktoré sťe mi odpísali.( y) Áno Áno Tlieskam

Rút, Ne, 01. 02. 2009 - 14:56

Ďakujem Ivka za recept, našla som to a tie tvoje ružičky sa mi veľmi páčili, dúfam, že sa mi to podarý robyť tak krásne ako tebe. Len sa chcem ešťe spítať na ten pomer:tých 4 cups je ak som to dobre pochopila 800 ml. cukru? A kde sa kupuje meringue powder a koľko to stojí. Dúfam, že ti to nevadí, že sa ťa tak moc vypitujem, ale videla som tvoje nádherné torty a podľa toho viem,že sa tomu rozumieš a nie si začiatočníčka ako ja. Ešťe raz díkTlieskam Tlieskam Áno

ivkahru, Po, 02. 02. 2009 - 22:15

1 cup je naozaj 200ml. merinque powder sa da objednat od p. Stana, ked poprosis dievcence, daju ti nanho kontakt, ja som ho uz totiz stratila, da sa objednat aj z Ciech (vyhodne v pripade, ak mas rodinu v Cechach a poslel to na nich) a cena orientacne okolo 500sk za 500g plechovicu, Ale vydrzi dost dlho, lebo sa ho nedava vela. Drzim palec, keby nieco, tak sa ozvi.Mrkám

bebana, So, 31. 01. 2009 - 19:37

dievčata,dnes som jedla perfaktnú tortu.Nebola sladká,bola syrová.bola fakt perfektná.Ak chcete,pošlem aj foto.

Rút, So, 31. 01. 2009 - 20:46

veľmi rada by som si pozrela tú syrovú tortu. Už som o tom počula,ale ešťe som nemala možnosť si ju vyskúšať.

ja robím krem na ružičky s pudingu na pol litra mlieka 8 Dg zlatý klas a po vychladnuti pridávam margarín netopí sa tak rýchlo ako maslo myslím že ružičky ktoré by mali zaschnut sa robia s bielka a cukru niečo podobné ako na zdobenie pernikov len hustejšie pekný den

ja robím krem na ružičky s pudingu na pol litra mlieka 8 Dg zlatý klas a po vychladnuti pridávam margarín netopí sa tak rýchlo ako maslo myslím že ružičky ktoré by mali zaschnut sa robia s bielka a cukru niečo podobné ako na zdobenie pernikov len hustejšie pekný den

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama