aby sa netvorili záhyby
Pozrite si aj
neviem aky pouzivas marcipan,ja mliecny,cera,sus.mlieko,cukor toto spracujem,nemam problem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som mala tento problém a spravila som to tak že,najprv som vykrojila vrch/o niečo väčší/,dala na tortu,zahladila,vykrojila bok tiež som to tam dala a bolo po probléme ,výsledok bol dosť dobrý/pozri pod názvom_švagrinej/.inak aj ja som zvedavá ako sa to robí,lebo aj ja som chcela potiahnuť z jedného kusu ,ale po 4 pokuse som to vzdala,dúfam,že nám poradia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som mala tento problém a spravila som to tak že,najprv som vykrojila vrch/o niečo väčší/,dala na tortu,zahladila,vykrojila bok tiež som to tam dala a bolo po probléme ,výsledok bol dosť dobrý/pozri pod názvom_švagrinej/.inak aj ja som zvedavá ako sa to robí,lebo aj ja som chcela potiahnuť z jedného kusu ,ale po 4 pokuse som to vzdala,dúfam,že nám poradia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://atecousa.com//learn/satin-ice-tutorial-i-icing-your-cake.html
A dôležité je aby bol ten vyvaľkaný marcipán o dosť vačší oproti torte.
Totiž čím si urobíš vačšiu placku,tým to bude jednoduchšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pozri sem: http://www.youtube.com/watch?v=osC5SRtEg5k alebo: http://www.youtube.com/watch?v=vecmy4nKT-A.. alebo este: http://www.youtube.com/watch?v=0bLp3B-mFus.. vela stastia..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim o radu ako potiahnem tortu marcipanom, tak aby sa mi netvorili záhyby a sa mi neroztiahoval na torte.
Ďakujem.