reklama

prosba - amarettové potvorky

JarkaZ , 31. 01. 2009 - 08:39

reklama

prosila by som o radu meggie, velmi sa mi pacia tvoje amarettove potvorky, chcela by som ich vyskusat, ale nemame radi cele susene hrozienka - bude vadit ak ich pomeliem???...a druha otazka - este nikdy som neroztapala bielu cokoladu, robi sa poleva tak ako z tmavej???...co mam do nej pridat???...velmi pekne dakujem za rady...J.


reklama


reklama

Meggie, Ne, 01. 02. 2009 - 15:06

Jarka myslím, že to nebude vadiť. Môžeš ich pomlieť prípadne nahradiť niečím iným čo vám chutí v rovnakom množstve. A polevu som mala hotovú od Dr. oetkera. Robila som už aj bielu tak, že som ju roztopila s kúskom cery.

JarkaZ, Ne, 01. 02. 2009 - 16:26

dkujem velmi pekne za rady...ja som myslela, ze sa roztapa biela cokolada - tak som ju uz aj kupila...tak uvidim...snad to nou nepokazim...J.

Meggie, Po, 02. 02. 2009 - 07:07

Jarka určite nepokazíš, neboj :)) Aj s tou sa to dá. Len s hotovou polevou je to jemnejšie. Veľa zdaru

Ahoj,ja roztápam b.čokoládu tak,že si ju nalámem do 7 dcl pohára na zaváranie,dám do nej trochu oleja a postavím na sporák do hrnca s vodou,keď je roztopená,tak ju ešte rozriedim s olejom a nalejem na tortu.

JarkaZ, Po, 02. 02. 2009 - 14:55

velmi pekne vam vsetkym dakujem....v stredu vyskusam....tak dufam, ze to bude OK...Chichocem saChichocem sa

Meggie, Ut, 03. 02. 2009 - 13:00

Ja som bielu čokoládu roztápala naposledy včera ale asi by som do nej nedávala ten olej lebo je mastná sama o sebe dosť. Ja len vo vodnom kúpeli. Odporúčam Figaro

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama