reklama

boky zvlášť+vrch zvlášť-nepekný spoj


reklama

Ahojte všetci!
Chcela by som Vas poprosit o radu.Čoskoro budem robit tortu tvaru srdca ktoru chcem potiahnut K2.Chcem sa spýtat ako mam zamaskovat spoj ktorý mi zostane ked potiahnem boky (nejdem robit v celku ale vrch zvlast a boky zvlast).Tam by mi zostala "ryha"po spojeni a ja neviem ako ju zamaskujem aby nebola vidiet (alebo ako ju mam zahladit).Vopred Vám všetkým dakujem.Katka

Pozrite si aj


reklama


reklama

Spagi, St, 13. 05. 2009 - 20:02

Ja som to takto sice este nerobila, ale skus spoj stlacit kliestami na marcipan, alebo daj cez spoj este nejaku ozdobu, lem.... alebo vrchnu cast nechaj precnievat cez boky torty Preco nepotahujes s jednym kusom? Chces mat tortu dvojfarebnu?

katka26, Št, 14. 05. 2009 - 05:53

nie dvojfarebna nebude lebo bude modrý krem.a bojim sa že keby to dam v celku tak sa mi to nepodari ešte som niečo take nerobila tak preto to chcem vyskušat aspon zatial takto a ked budem robit tortu doma tak vyskušam v celku.

katka26, Št, 14. 05. 2009 - 05:58

kukla som a je pekna nepovedala by som že si v tom začiatočnik/začiatočnička.Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam

no ja ked som dávala marcipán len na boky srdca, tak som to spájala na hornej strane srdca, teda medzi tými oblúkmi a to bolo vždy zo zadu, takže to až tak veľmi nevadilo... Mrkám

katka26, Št, 14. 05. 2009 - 05:55

dakujem všetkým za radu fakt si to važim.uvidime čo mi z toho vznikne a potom sem dam aj fotoÚsmev Úsmev
ste zlatýBozkávam Bozkávam Bozkávam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama