poťahovanie torty
Pozrite si aj
No ja som kedysi poťahovala mliečnym marcipánom mávala som zo začiatku i já problémy,ale naučila som sa,potom som skúsila fondant s tým sa mi robilo celkom dobre,vyskúšala som aj marschmalloow,ale teraz poťahujem K2 zatial som s ním spokojná,ale ani z tými predošlými nebol problém treba len česom prísť na chyby a vylepšiť si čo by bolo lepšie a ako,neboj prídeš do toho!! Držím palce!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Možno si ho mala už moc prepracovaný, vtedy sú poťahovky viac náchylné na trhanie, skús ho šupnúť do chladničky, pokiaľ ešte nie je neskoro a po hodine vytiahnuť, premiesiť, rozvaľkať a hneď potiahnuť a vyvaľkaj na hrubšie, už by sa ti nemalo trhať. Dúfam že sa ti dielko podarí .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem už som ich mala hotové tie tortičky to ma zaujímalo len do buducna čo a ako s tým robiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús to vyvaľkať na hrubšie. to pomôže.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Melisa,moja skusunost je taka,ze nech uz potahujem marcipanom alebo MMF,musi byt tej hmoty aspom priblizne o 80 percent viac ako potrebujem na tortu.Vtedy sa mi to da pekne vyhladit a nerobia sa mi zahyby.Zo zbytku ktory orezem si urobim ozdoby do zasoby.Z varny som este nerobila ale mozno vyskusam.Teraz chcem vyskusat zelatinovu pastu.Nech sa Ti dari a vydrz pri peceni.Je nam tu na tejto stranke fain
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
babulky tej K2. daju sa z nej robit ozdoby? tie sa nechaju tiez susit ako trebars zo salko marcipanu? nebude sa to topit v tom teple, myslim ci sa skor neroztopia ako uschnu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kým som sa odhodlala na prvý tortu vyskúšala som veľa hmôt na obalovanie ale najlepšie sa robilo s MMF a kvetinky robím so salkomarcipánu.MMF by sa ti nemalo trhať keď ho nerozvaľkáš príliš na tenko.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky su tu krásne potiahnute torty ja som dnes poťahovala 3 torty prvý krát v živote už len tak zo zvedavosti a skusila som ten marcipán VARNA tu som našla vlastne i recept, robilo sa s ním celkom fajn ale ked som sa snažila potiahnuť tortu jedným kusom bud sa mi to pretrhlo a nevedela som ho zahladiť ako to robíte? myslím s olejom či vodou? alebo ktorá hmota sa vám najlepšie osvedčila ? fondan,marschmalloow alebo ktorými poťahujete a ako? Dakujem