Poraďte, prosím
Pozrite si aj
ahoj, ja osobne plnim a potahujem tortu na tacke ktoru sa nebojim zaspinit od kremu :) dam to aspon na 2 hodiny naspat do chladnicky a tak prelozim na cistu pripravenu tacku s ozdobnym papierom... ide to pekne, drzim prsty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja to robím tak, že ked idem plniť tortu, dám si spodný korpus na tácku (na ktorej sa torta odovzdá) s tortovým papierom a pod korpus pozastrkujem prehnutý alobal. Tortu naplním a potiahnem a potom vyberiem alobal. Všetko zostane čisté.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ozdobujem tortu už na podnose z ktorým tortu odovzdávam a okolo torty pozastrkujem pozdlž roztrihnutý kancelársky papier, a ked tortu potieram krémom zašpiním papier a potom ho povyťahujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ako pises , potahujem na tacke na odovzdanie a tortovom papieri a ten mam zakryty tak ze si nastriham paiere bud pap. na pecenie alebo iny a ulozim na tortovy paier z kazdej stany,ale aby stred kam ide torta zostal volny,staci aby boli iba okraje torty polozene na pomocnom papieri aby isli potom lahsie vytiahnut...Prelozim tortu a potiahnem.Potom o p a t r n e papiere vytiahnem
Dobry je baliaci papier umyvatelny ale mavaju malo vzorov, tam potahujem bez bocnych pomocnych papierikov,a krajkovy nedavam...tam davam len lepenkove podlozky-napr.pri psovi sa krajka nehodila.
Potiahnutu neprenasam - nedopadli moc dobre
Ale kym som to ja napisala dievcata su sikovne a poradili Ti
Nech sa TI dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ahoj ja prekladám už hotové obtiahnuté alebo obliate torty ale pravdaže stuhnuté.Ide to.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem veľmi pekne za rady, tak ja si to teda podložím nejakým papierom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ked plním tortu, mám ju podloženú papierom rozstrihnutým napoly a preloženým trochu v strede pod tortou na sebe, ním tortu aj ľahko prenesiem na pripravenú tácku, chytám tam, kde je preložený papier, samozrejme, torta musí byť stuhnutá. Potom ju obtriem, dám ešte zachladiť, tak papier vyberiem najprv spod jednej strany a tak z druhej..úplne ľahko to ide...a poťahujem..dúfam, že je to zrozumiteľné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
poťahuješ, až keď je papier už vytiahnutý?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mohol by mi niekto poradiť, ako dosiahnete, že pod marcipánovou tortou máte tortový papier? To už potiahnutú tortu preložíte? Alebo počas práce máte papier zakrytý? Ďakujem.