poradite?
Pozrite si aj
lalia ja som piekla barbinu v bábovkovej forme. Poťahovala som marcipánom. Ale dá sa aj RDI a K2. S tým sa mi dobre robilo. A ak sa bojíš maslového krému, teda ak ho miešaš do pudingu, uvar si ho s vodou namesto mlieka.
Snáď som trošku pomohla. Nech sa Ti darí,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
meggi dakujem ten krem s vodou dobri napad asi tom dam aj ovocie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak, namiesto mlieka vodu a nie je vôbec poznať, ja už robím krém s pudingom len tak. a tú sukňu ako píše meggie ale je aj veľa foriem na bábovku, tak zálleží na tebe akú spravíš, ostatné dotvarovať punčovinou a keby si mala sukňu nízku, tak si ešte upeč malý korpusík v nerezovej miske a prispôsob aby ti to tam pasovalo. Veľa zdaru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj,ten krem mozes urobit z kompotovej stavy,alebo rozmixujes cely kompot+pudingovy prasok,na 4dlkompotu-1zlaty klas.Ja dsvsm pre istotu este 1lyzicu hladkej muky,aby bol hustejsi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lajla vyskúšaj faloš. parižák čo je tu niekde recept a bude držať ! Mám odskúšané
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pecem iba klasika korpus a zrezem adotvarujem puncovinou a ten falosny parizak ti bude drzat urcite
vela zdaru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja peciem iba klasika korpus zrezem a dotvarujem puncovinou a ten falosny parizak ti bude drzat urcite
vela zdaru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
daaaaaaaaaaaakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sikovne babenky prosim poradte caka namna torta barbiny v akej forme piect?Bude sa prevazat dost daleko cca 80km aku plnku mam dat nechcela by som maslovu aby sa nepokazila.Scim mam potiahnut?ZAtial som potahovala len zelatinovou pastou a varnou.dakujem za kazdu radu
