reklama

Pomôžte mi so šľahačkou


reklama

Mám na vás, šikovnejšie otázku: Ako robíte šľahačku? Myslím celý postup, či sa dáva aj stužovač... teda čo všetko tam ide, aby som z nej zas neurobila maslo.A koľko sa to vlastne šľahá? Lebo ja vždy šľahám a šľahám a nič, tak dám vyšší stupeň na šľahači a mám čokoládové masloPlačem Chcem sa to naučiť, pretože máme radi takú šľahačku a nie práškovúVyplazený jazyk . Všetkým vopred ďakujemBozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Šľahačku musíš šľahať na najvyššom stupni, kým nezhustne. Možno preto sa ti vyšľahá na maslo, lebo ju šľaháš na nízkych otáčkach a dlho. Ja ju mám hotovú dosť rýchlo.Torta Slnko

presne tak ako píše Mirčuš,na vysokých otáčkach,stužovač vôbec nedávam,a ked už vidím ,že tuhne znížim otáčky aby som to neprešľahala na maslo.
čerstvá šľahačka sa vyšľahá naozaj veľmi rýchlo
trvanlivej to trvá trošku dlhšie(tvári sa,že to nepôjde)a potom to tiež rýchlo stuhne.
nech sa darí!!!!!Monika M.Slnko

edina, So, 24. 04. 2010 - 20:08

smotana tiež musí byť dostatočne chladná,vtedy sa dobre vyšľahá.ak ma izbovu teplotu,zaručene z nej bude maslo

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama