Pomôžte mi so šľahačkou
Pozrite si aj
reklama
reklama
Šľahačku musíš šľahať na najvyššom stupni, kým nezhustne. Možno preto sa ti vyšľahá na maslo, lebo ju šľaháš na nízkych otáčkach a dlho. Ja ju mám hotovú dosť rýchlo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak ako píše Mirčuš,na vysokých otáčkach,stužovač vôbec nedávam,a ked už vidím ,že tuhne znížim otáčky aby som to neprešľahala na maslo.
čerstvá šľahačka sa vyšľahá naozaj veľmi rýchlo
trvanlivej to trvá trošku dlhšie(tvári sa,že to nepôjde)a potom to tiež rýchlo stuhne.
nech sa darí!!!!!Monika M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
smotana tiež musí byť dostatočne chladná,vtedy sa dobre vyšľahá.ak ma izbovu teplotu,zaručene z nej bude maslo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babulky ďakujem, šľahačka sa konečne podarila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Mám na vás, šikovnejšie otázku: Ako robíte šľahačku? Myslím celý postup, či sa dáva aj stužovač... teda čo všetko tam ide, aby som z nej zas neurobila maslo.A koľko sa to vlastne šľahá? Lebo ja vždy šľahám a šľahám a nič, tak dám vyšší stupeň na šľahači a mám čokoládové maslo
Chcem sa to naučiť, pretože máme radi takú šľahačku a nie práškovú
. Všetkým vopred ďakujem