reklama

ako na prsia


reklama

chcela by som pre priatela urobit tortu prsia.len neviem ako mam urobit korpus aby tie kopceky boli pekne vypracovane...dakujem za radu

Pozrite si aj


reklama


reklama

Spagi, So, 28. 02. 2009 - 16:39

Sprav puncovinu z korpusu, kremu, dzemu a rumu (ja robim tak). Natlac ju do misiek, ktore najprv vysypes praskovym cukrom. Daj do chladnicky stuhnut... Mrkám

No ja som si kúpila nerezové misky rôzne veľkosti, stáli okolo 1-2,5 € a v tom to ide tiež upiecť Slnko

sedulko, So, 13. 06. 2009 - 23:30

Ahoj mimulilinka.

Možno si veľmi trúfam, ale o dva mesiace bude mať manžel narodeniny a chcela by som sa dovtedy naučiť urobiť poprsie. S pečením ani tak problém nemám - už viem ako urobiť prsia, ale ako tie kopčeky potom potiahnuť? Treba tú masu nejako špeciálne vyvaľkať?Ďakujem za radu. Objímam Mrkám

ahoj sedulko, nie netreba to špeciálne vaľkať, len si to vyvaľkja na trošku hrubšie, tak minimálne na 0,5 cm a opatrne prelož na ponatieraný korpus ale tak, aby v strede medzi prsiami bolo viac hmoty, pretože keď to budeš uhládzať a vyrovnávať, mohlo by sa ti to práve tam pretrhnúť, dúfam že som to napísala zrozumiteľne, pretože je lepšie niečo raz vidieť ako stokrát o tom čítať Mrkám . Tak prajem veľa zdaru Bozkávam

hanka13, So, 28. 02. 2009 - 19:13

ja tiež robím z punčoviny.Upečiem si malý korpusík navyše,rozmrvím,popridávam suroviny,aby to bolo ,,mňam,, a dám tiež do misiek,vysypaných práš.cukrom.Pozri červené prsia č.6Slnko

konopka, So, 28. 02. 2009 - 19:31

ja som robila na veľké prsia kopčeky v nerezových miskách,v ktorých som to upiekla. Na malé som urobila z punčoviny a uhňahňala rukami. Nech sa darí.Áno Áno

ja tiež v sklenených miskách, punč, neprichití sa ak vyložíš misku igelitom alebo vysypeš cukrom

lubieta, Po, 02. 03. 2009 - 14:21

caute baby , prosim vas o radu ako pracovat s marcipanom,ako obalit celu tortu marcipanomMlčím .....kujem

Jannka, Ut, 10. 03. 2009 - 16:38

... no ja som upiekla korpus v tvare srdca, a prsia som urobila z punčoviny a to tak ,že som piškoty zaliala kompotovou štavou,pridala hrozienka troch medu a vy tvarovala, aby to šlo pekne postupne aby tam nebol skok.. Mrkám

Ivka 13, Št, 26. 11. 2009 - 13:54

1mimulilinka, prosím ťa a koľko asi toho marcipánu treba, ja som pozerala v tescu, mali tam taký šúlok neviem presne gramáž, zdalo sa mi to málo, ale žiaľ vôbec netuším koľko by som toho potrebovala a tak prosím o radu.

záleží od toho v akej forme ich robíš, ja mám 3 veľkosti foriem sŕdc, ale na to najmenšie by som tipovala minimálne 0,5-0,7 kg, radšej viac ako menej Mrkám amáš pravdu tie šúlečky sú fakt malé a chceš pracovať s pravým maricpánom? Ten je dosť drahý, ja robím s RDi a robí sa mi sním super. Ak máš ešte nejaké otázky kľudne napíš Slnko

erika43, Pi, 27. 11. 2009 - 09:34

Na buduci týžden ma manžel narodky,tiež som chcela vyskúšať tie prsia.Ale ja budem robiť MMF.Už som s nim poťahovala 4x.Ale srdce mi vyšlo so záhybami/dala som okolo stužku a nevadilo to/.Pri prsiach to,ale problém bude.Skúšala som to naťahovať ako je vo fotopostupe,ale nešlo mi to veľmi.Mám ho nechať až 0,5cm hrubé a pôjde mi to lepšie?Ja som ho mala asi tenší.Vdaka za každú radu.Slnko Kvietok Slnko

Ivka 13, Št, 10. 12. 2009 - 10:56

Vééééľmi pekne Ďakujem za odpovede. A tak som urobila prsíčka bračekovi na 30-tku, mali obrovský úspech, dá sa povedať, že sme ich zjedli na posedenieVáľam sa od smiechu po podlahe. zvolila som kombináciu mramorový korpus(ktorý som našla tu)s karamelovým krémom a tie "kopčeky" som urobila z obyčajnej piškóty. A bolo to proste supéérVyplazený jazyk . Trošku som mala problém s potiahnutím, ale potrebuje to len prax a bude to OKChichocem sa Ešte raz veľkéééééééé ĎAKUJEM VÁM VŠETKÝM ZA RADY!!!!!!Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama