pomooooc - tvrdé medové rezy
Pozrite si aj
podla mna ti určite zmeknú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to nevadí, že si ich plnila na druhý deň, môžeš ich mať upečené aj viac dní dopredu. Neviem, možno je na vine múka, akú používaš? Ja dávam obyčajnú hladkú, tá je na medové cesto najlepšia, aj na medovníčky, obsahuje najviac lepku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neboj sa, určite zmäknú, ale potrvá im to dlhšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jasne ze zmaknu nechaj postat aspon do druheho dna aj ja take robim a tiez plnim na druhy den
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila dnes ..a uz su fajn mekkucke..neboj napln ich oni zmeknu..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to dúfam že zmaknú, lebo manželovi sa už včera zbiehali slinky a nechcela by som ho sklamať no a múku používam pol na pol, 250 hladkej a 250 polohrubej, niekedy dávno som tiež robievala len z hladkej ale to bol trochu iný recept a tie museli postáť aspon cez noc, ale tieto sú hned (teda doposial boli)makučké, už po zatuhnutí čokolády som ich vždy hned krájala a teraz ani za toho .... nechápem kde som urobila chybu ........ no len dúfam že zmaknú ... a baby DAKUJEM, ste naozaj super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milá Bianka, tak dúfam že Ťa aspoň trocha poteším - mne sa stalo teraz prvýkrát to isté, čo Tebe, aj keď som medové rezy robila už neviemkoľkokrát za tie roky - múku vždy používam hladkú.
Ledva som ich pokrájala, ale pevne verím, že zmäknú. Ja som ich piekla včera popoludní, v noci som plnila, teraz som krájala. Väčšinou pri krájaní si už na okrajoch hneď aj pochutím - teraz som rozmýšľala, či nevziať na nich sekeru. Ale verím, že všetko bude dobré - pekné sviatky Ti prajem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neboj sa určite ti zmaknu, len asi potrebuju dlhšie postáť, ja tieť robim z hladkej muky a su fantastické....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neboj budú mňam mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No ja svoje už baštím - už sú mňam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bianka neboj nič oni určite zmaknu ja som robila na vianoce pláty tvrdé ako kameň upečené 2 dni dopredu a naplnila som krásne zmakli
daj im čas, určite neskončia v koši neboj sa drźím palčeky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bianka ja ti radiť nebudem, lebo keby som ja moje nebola vyhodila tak sú tvrdé dodnes tak nezúfaj a už ti možno aj zmakli
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
šikulky prosím vás poradte mi, robila som medové rezy už po neviem koľký krát, vždy boli hned po naplnení fantastické mäkučké ale teraz to je hrôza, nedajú sa mi ani len pokrájať. Som zúfalá, dúfam že neskončia v koši. Mám osvedčený recept, doma sa idú za nimi zabiť, a teraz som asi urobila chybu v tom (alebo v čom????) , že pláty som robila den dopredu a až dnes som to naplnila, vždy som ich plnila hned po upečení a vždy boli krásne mäkučké ako páper a teraz to je hrôza
neviete mi poradiť či mi tie pláty zmaknú..... dakujem