reklama

Pomoc - košík s jedným uchom


reklama

Ahojte, v prvom rade prepáčte, nestíham odpisovat na maily ohladne objednávok, polepším sa. Prosím Vás ktoré ste robili košík plný ruží s jedným uchom, z čoho ste to uško urobili? Skúšala som marcipán zo sušeného mlieka, ale je to ploské a mám obavu že to nevytvrdne... Plačem K2 isto nie, icihg stochu stvrdne, ale asi nie natolko aby to držalo. Možem dat do hoto tvrdý drát? Manžel ma hreší vraj to má byt celé jedlé, že drát tam ist nesmie... Smútok Ked som robila prvý košík, dávala som marc zo sus mlieka, ale boli tam dve ušká, to stvrdlo, ale kedže som dávala aj tie hadíky okolo košíka, strašne zle sa to krájalo, a urobit to uško a hadíky každé z inej hmoty sa mi nedzá byt pekné, kedže košík chcú opliest krémom. Prosím pomooooooc Prekvapenie Plačem Prekvapenie

Pozrite si aj


reklama


reklama

ZuzkaV, Št, 12. 11. 2009 - 14:23

Ja som robila košík poťahovaný domácim marcipánom zo sušeného mlieka, aj uško bolo z neho a v pohode stvrdlo za necelých 24 hod. Neviem, prečo to máš ploské? A len v koncoch boli zapichnuté polovice špajlí, aby som to mohla zapichnúť do torty. http://www.tortyodmamy.sk/?q=narodeninove/kosik-9

Tak ten je kráááásny....
Prosím Ta, aký recept si dala na domáci marcipán.
Ja som to zatočila a asi je riedky alebo čo, ale zo spodu ako je položený mi sploskavel...

ZuzkaV, Št, 12. 11. 2009 - 14:32

tak pridaj cukor a mlieko, nech to nemáš riedke a nechaj trochu odležať až potom urob šúlky a stoč.

Vždy robím výplet a ucho z marcipánu zo sušeného mlieka. Ucho robím týždeň dopredu, vpichnem špajdle tak, aby trčeli a nechám vytvrdnúť. Do veľkého ucha som vplietla aj drôtik.

Vôbec sa nemusíš báť dať aj drôt, len ho omotaj floristickou páskou.Ale najlepšie je ked ho urobíš týždeň dopredu, ako Ti radí adrianas.Veľa zdaru...Slnko

Ja viem, treba dopredu, ale zajtra má byt hotový....
Pridala som mlieko aj cukor a čakám čo bude, je to tiež pre pani čo pečie torty, má 40tku, tak sa bojím, či si neurobím hambu... Snád sa nezlomí, alebo niečo podobné... Chichocem sa

vyuzivam diskusiu...ja sa chystam zajtra na kosik...len minule mi spadol asi pod tarchou osudu vyplet hmota sa velmi natahovala-farbila som rozpustenou horkou cokoladou...tam bola chyba ? neviete mi poradit...mam aj icing ale ten si setrim na svadobne a farbit ho s ami zda take plytvanie ci mam ist na istotu a urobit s icingu?poradte a vdaka

sona7, Št, 12. 11. 2009 - 19:21

vetvicka, ja robim marcipan,25 dkg cukor pras.
15 dkg susene mlieko
1 velku lyzicu oleja
zarabam s vodou,prve 1lyzicu a potom len namacam ruku s ktorou to miesim do vody,opatrne s vodou,
nech sa dari,

adeluska tento marcipan,je tiez dobry na kosik, jamam aj na svojej stranke kosik...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama