reklama

Poleva na punčové rezy


reklama

Šikulkovia poraďte mi prosím nejaký osvedčený recept na punč.rezy, ten čo mám-s cerou, sa mi pri krájaní láme ďakujeeeeeem. Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

sona7, Št, 30. 07. 2009 - 20:16

ked sa lame, treba krajat skorej,dokial nieje moc tuha poleva,ja ked robim puncak tak ako ty ze dam ceru,ale aj tak ,ze len praskovy cukor punc. aromu, vodu citron opatrne,farbu, vymiesam nahladko polejem puncak...
nech sa dariÚsmev

ja davam sirup a 4pl vricej vody a hlavne praskovy cukor pockam kym nestvrdne a krajam

akinom, Št, 30. 07. 2009 - 20:51

ja šťavu z citróna vymiešam s práškovým cukrom, pridám troška oleja a farbiva ,vymiešam a natriem na punčák, od toho oleja sa poleva neláme, ale zas ak sa podarí dať ho viac (ako mne nedávno)tak je poleva lepkavá. pomer cukru neviem, lebo dávam tolko kolko sa dá do tej citrónovej šťavy dovtedy kým je to natieratelné, ak by sa stalo že toho cukru sa prisype viac pridať trolinka vody ak je to moc tekuté tak cukor...je to najrýchlejšia poleva a každému chutí u násÚsmev

Lorna, Št, 30. 07. 2009 - 20:52

Ja tiež len práškový cukor, vodu, arómu, farbivo a citrón.. Krájam zúbkovaným nožom..

Tamik, Št, 30. 07. 2009 - 21:57

Ja kupujem hotovú punčovú polevu v prášku.Akurát pridám trocha červ.farby lebo je dosť bledá.Je to rýchlejšie a mám istotu že nič nepokazím.Aj chuťove je dobrá.

Ja robim puncovu polevu takto:10dg praskoveho cukru,10dg Cery,2lyzice solamilu a 3 lyzice mlieka.Samozrejme trochu farby praskovej rozpustenej vo vode.Rozpustam to nad parou alebo v hrnci s dvojitym dnom tzv.mliecnaku.Ked sa to vsetko spoji tak miesam do vlazna.Potom polievam zakusky.Ja polievam aj boky.Tato davka je na jeden pas.Urcute sa nelame. Mozes este do polevy pridat trochu puncovej aromy.Slnko

Zuzanka, Št, 30. 07. 2009 - 22:42

Ja dávam takúto: 30 dg práškového cukru, šťava z 2 citrónov, 1 lyžička oleja, potrav. farbivo - ručne sa mieša aspoň 1/2 hodiny (ja to dám do šľahača asi na 10 minut), dať na punčák a keď začína poleva tuhnúť, pokrájať. Tuhnutie sledujem.

Alena_K, Št, 30. 07. 2009 - 23:27

Ja robím punčovu polevu takto.Nasypem si do misky práškový cukor aj 30Dg,do toho lyžicu oleja a nalejem si tolko jahodového,alebo malinového sirupu aby bola poleva vláčna a aby sa dobre rozotierala.Nechám z večera do rána postát a ráno krájam.Krája sa mi velmi dobre.A ak by náhodou viac preschla namočím nôž do vody.Používam sirupy v sklenenej flaši,nemusím už dávat ani farbivo,ani punčovu príchut.Len dobre zamiešam,tak2minutky

Adriana, Pi, 31. 07. 2009 - 01:40

ahojte.. a prečo nepouživate hotovy fondan? je super.. a bez väčšej namahy.. Mrkám Mrkám

sona7, Pi, 31. 07. 2009 - 06:12

neviem,zeby to robila cena, mam citronovu cukrarensku polevu,neviem co som za nu dala ale citam,ze pridat 20 dkg cukru pras.1 kavova.lyzica olej,5lyzic vody, no neviem ako som rozmyslala ked som ju kupovala,citronovu robim ako puncovu,tak co som tu ziskala?Smútok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama