reklama

plnka


reklama

babulky, kto by mi poradil aky krem by sa hodil najviac k orechovemu korpusu? a mate nejaky nie prilis narocny receptik? som len zaciatocnikÚsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

martah, Pi, 10. 07. 2009 - 07:31

Ja robievam ananásový alebo čokoládový. Najnovšie robievam falošný parížsky krém od Henriety 24 a ten je fakt úžasný. Daj si do vyhľadávania falošný parížsky krém. Nech sa daríMrkám Mrkám Mrkám Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

sanulka, Pi, 10. 07. 2009 - 07:39

martah dakujem. je urcite dobra, ale musi to tak dlho tuhnut? ja by so potrebovala nieco na dnes.(viem asi je to dost neskoro)Hambím sa

na orechové cestá ja používam karamelový krém:
350g kr. cukru upáliť, zaliať 1dl vody, miešať aby sa karamel rozpustil, priddať 2 vanilkové cukre, potom si vliať 3dl mlieka s 2 zlatými klasmi, uvariť na kašu, nechať vychladnúť vo vodnom kúpeli, a primiešavať do 500g masla.
U nás je táto plnka k orechovémMrkám u cestu veľmi obľúbená.

doddy, Pi, 10. 07. 2009 - 08:01

ja najcastejsie karamelovy krem,dost casto cokoladovy a v poslednej dobe kavovy krem.doddes

Salkový karamelový, v tomto teple sa ti nepokazí. Uvariť Salko 2 hodiny, vychladť a zmiešať s maslom, pridej trochu nesky. Ak sa ponáhľaš pasuje tam aj vanilkový s marhuľami, jahodami a pod. K orechovému ide asi každá chuť netráp sa Objímam Objímam Objímam Zlomené srdce Áno

sanulka, Pi, 10. 07. 2009 - 08:32

dakujem vam veeelmi pekne. moc ste mi pomohli, uz sa mi zbiehaju slinky.Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama