pismo na tortu
Pozrite si aj
cau Ivka
neviem aky druh pisma mas konkretne na mysli, ja pouzivam tie fixy alebo pomocou sablony si vykrajujem pismena, niekto pise aj pomocou atramentoveho pera kde si natiahne tekutu farbu...a tie cokoladove srandicky ti neviem poradit, ja to nepouzivam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?d1db32ac9d465dcfa32fb932f4f,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Julka, asi sa vyjadrujem ako hotentot, ale nejde o druh, ale o to cim niekedy pisali na torty - mam pocit ze to boli bielky a praskovy cukor, len si nie som presne ista, ja len chcem napisat titul a meno... ale dakujem za radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podla mna bielok s cukrom v pohode baby tu tak aj zdobia ale určite ti poradia
:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ivka prestan, ziaden hotentot!!! vidis mne tie bielky nenapadlo, jasne da sa aj tak
pridaj potom foto, urcite bude
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Babenky vdaka za radu... potom pridam, snad sa nebudem hanbit ako pes, ale pridam...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ivka, ja som písala tenkou špičkou v sáčku a mala som v ňom plnku...takto som písala voľakedy...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tonka 57 - ak si tam mala plnku, tak obycajnu, ktorou si plnila korpusy, alebo si do nej este nieco pridavala - myslim maslo alebo nieco podobne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja podobne ako Tonka som písavala normálnym krémom, len aby si tam nemala hrčku, radšej si krém pretlač cez sitko
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, prosim Vas o radu - chcem svagrine na promocie urobit otvorenu knihu a chcem napisat nejaky text, no nechcem pouzit jedlu fixku, ani potah. Z coho sa to robi? A este sa mi velmi pacia take tie kvietocky z cokoladovych akoby struniek - ako sa to robi? Dakujem za odpovede