reklama

Pečený sneh

Pati , 26. 02. 2009 - 13:04

reklama

Prosím šikovné gazdinky, ktorá mi poradí. Je to trochu od veci, ale keď pečiem doma ryžový nákyp, moji chlapi milujú velikánsku bielkovú penu na vrchu. Normálne vyšľahám bielka a pridám cukor (koľko bielkov, toľko lyžíc cukru), dám na upečený nákyp a do rúry zapiecť. Pokiaľ je to v rúre, krásne to narastie, ale keď ho vyberiem a dám vychladnúť, spľasne miPlačem V závodnej jedálni robia takú krásne vysokú penu a ja stále nič. Kde robím chybu? Ďakujem za radyBozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

Daj slabšiu teplotu, sneh treba viac menej zasušiť nie spiecť a dlhšie ho nechaj piecť, alebo si ho našľahaj nad parou . na 1 bielok 6-7 deka cukru

HelkaT, Št, 26. 02. 2009 - 17:45

Ja som raz niekde čítala že tam treba dať oveľa viac cukru a dosť veľa citronovej šťavy aj som to skúšala a myslím že sa mi to podarilo no vyskúšaj
pozdravujem chlapov

Pati, Št, 26. 02. 2009 - 22:13

Ďakujem, vyskúšam to, lebo už som zúfalá.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama