Pečený sneh
reklama
reklama
Daj slabšiu teplotu, sneh treba viac menej zasušiť nie spiecť a dlhšie ho nechaj piecť, alebo si ho našľahaj nad parou . na 1 bielok 6-7 deka cukru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som raz niekde čítala že tam treba dať oveľa viac cukru a dosť veľa citronovej šťavy aj som to skúšala a myslím že sa mi to podarilo no vyskúšaj
pozdravujem chlapov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem, vyskúšam to, lebo už som zúfalá.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Prosím šikovné gazdinky, ktorá mi poradí. Je to trochu od veci, ale keď pečiem doma ryžový nákyp, moji chlapi milujú velikánsku bielkovú penu na vrchu. Normálne vyšľahám bielka a pridám cukor (koľko bielkov, toľko lyžíc cukru), dám na upečený nákyp a do rúry zapiecť. Pokiaľ je to v rúre, krásne to narastie, ale keď ho vyberiem a dám vychladnúť, spľasne mi
V závodnej jedálni robia takú krásne vysokú penu a ja stále nič. Kde robím chybu? Ďakujem za rady