reklama

Parižák

Betuli , 06. 10. 2009 - 10:03

reklama

Ahojte šikulkovci, chcela by som robiť parižák, namiesto várovej čoky, chcem dať ledové gaštany, ale neviem koľko tyčiniek mám dať na jednu šľahačku. Poraďte mi prosím.

Pozrite si aj


reklama


reklama

alioska, Ut, 06. 10. 2009 - 10:04

Betuli..na jednu šľahačku ide 1 čokoláda ladových gaštanov...držím palce...Áno

áno aj ja to tak dávam ako alioska, a teraz som dokonca čítala na dortománii, že dávajú aj Milenu a má to takú rumovú chuť, tak si vyberMrkám

Lusia, Ut, 06. 10. 2009 - 12:12

a celý receptík na parížsky krém by ste mi , prosím, prosím, neposkytli??? kujeeeem..Bozkávam

mandula, Ut, 06. 10. 2009 - 13:58

Torta Kocky mne sa osvedcil fajny falosny parizsky krem a ludkovia to ani nebadaju ze nieje origos.
1 OLE puding bez varenia spravym podla navodu a 1 trvanliva slahacka,Slahacku vyslaham a ked mam spraveny puding tak to zmiesam dokopi a hotovy parizak.Nerozteka sa mi to a je fakt bohovy,skuste.Áno Torta Pohoda Úsmev Objímam

jaja64, Ut, 06. 10. 2009 - 14:23

A plníte s tým aj poťahované torty ? Je to dosť tuhé ?

ketrin, Ut, 06. 10. 2009 - 14:57

ja miešam 1 ku 1 rastlinnú a živočíšnu šľahačku, dávam na 1 l 200 g varovej čokolády, alebo dve ľadové tyčinky a 1 varovú. Jaja64, ja bežne plním touto šľahačkou torty, skoro všatky moje sú také, robím aj karamelovú a kávovú šľahačku a je to ok, dosť pevné, aj poschodové vydržia ak vystužím, vydržali aj svadobné ...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama