ozdoby z DIA čokolády :(
Pozrite si aj
reklama
reklama
Ja som robila z mliecnej aj horkej Dia a trochou Cery. Lamali sa len kazdy ca 20, neviem, cim to bolo.Ale boly to ruzicky, cize bolo to hrubsie, mozno je to teda tym.
Aj ja som zvedava na rady.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
napadlo mi, ci to nahodou nie je tym, ze som ich robila z mliecnej cokolady. Nevsimla si si rozdiel, ked si robila aj z takej aj z takej?
inac, velmi ma prekvapilo, ze keby som nevedela, ze ta torta je dia, tak by som to nerozoznala od normalnej s cukrom. Komplet - cesto, krem, lekvar, kompoty,poleva - chutilo to uplne rovnako.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
ahojte, prosím vás, máte niekto skúsenosti s DIA čokoládou? včera som z nej skúšala odlievať ozdôbky do formičiek z adventného kalendára a keď stuhli, tak sa veľmi lámali. Ani sa poriadne odtiaľ nedali vyklopiť. Normálna čokoláda mi to nikdy nerobila, iba ak občas biela. Dá sa to vôbec? ďakujem.