reklama

ozdoby z DIA čokolády :(


reklama

ahojte, prosím vás, máte niekto skúsenosti s DIA čokoládou? včera som z nej skúšala odlievať ozdôbky do formičiek z adventného kalendára a keď stuhli, tak sa veľmi lámali. Ani sa poriadne odtiaľ nedali vyklopiť. Normálna čokoláda mi to nikdy nerobila, iba ak občas biela. Dá sa to vôbec? ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ludika, St, 07. 10. 2009 - 15:21

Ja som robila z mliecnej aj horkej Dia a trochou Cery. Lamali sa len kazdy ca 20, neviem, cim to bolo.Ale boly to ruzicky, cize bolo to hrubsie, mozno je to teda tym.
Aj ja som zvedava na rady.

napadlo mi, ci to nahodou nie je tym, ze som ich robila z mliecnej cokolady. Nevsimla si si rozdiel, ked si robila aj z takej aj z takej?
inac, velmi ma prekvapilo, ze keby som nevedela, ze ta torta je dia, tak by som to nerozoznala od normalnej s cukrom. Komplet - cesto, krem, lekvar, kompoty,poleva - chutilo to uplne rovnako.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama