reklama

Ozdoba na Dia tortu


reklama

Ahojte,
chcela by som Vás poprosiť o radu. Máte niekto skúsenosť so zdobením dia torty, recept na korpus som si už našla, aj krém by som vedela nejako urobiť, ale čo s ozdobou to neviem.
Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

skus falosny marcipan,ale namiesto cukru pouzi,dia cukor praskovy,tak som to robila ja a pekne sa daju z toho vyrobit ruzicky a ja som vyrobila na takuto tortu dokonca smolka Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa nech sa dari

Ludika, Ut, 29. 06. 2010 - 10:16

1. neviem, aky mas recept na korpus, ale z mojich skusenosti-pouzi na korpus sorbit a nie ine sladidlo.
2. ja polievam dia cokoladou a ozdoby robim tiez z dia cokolady, napr. maslu, ruzicky do formiciek a pod.

Ďakujem veľmi pekne, rozmýšlala som nad čokoládou, ale dobrý nápad je aj ten marcipán, ten cukor máš na mysli sorbit?

ano praskovy sorbit,myslim si ze je baleny po 250g.ja mam takyto recept na ozdoby 200g susene mlieka nizkotucneho,150g sorbitu,trosku cery asi za orech,trosku vody a 1-2 lyzice oleja a vsetko spracujes dokopyÚsmev Úsmev Úsmev Úsmev

tak isto som potahovala aj dia baranceka s touto hmotou len som davala duplovany pomer Úsmev Úsmev Úsmev

Ešte predsa len niečo, v akom pomere máš dať sušené mlieko s tým dia cukrom. Macko prosím môžeš mi napísať ako si to robila ( teda pomer aký si tam dávala)?

zlatat, Ut, 29. 06. 2010 - 11:28

ja by som poliala dia čokoládou. Práškový umelý cukor má hnusnú chuť - teda aspoň ten, čo používa môj svokor.

musim ta poopravit ,tento cukor co pisem ja ma i ked je dia velmi dobru chut Úsmev Úsmev Úsmev

zlatat, Ut, 29. 06. 2010 - 11:52

áno, tak ho musím "nanútiť" svokrovi, nech ten používajú Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa - dík.

Ďakujem vyskúšam, dúfam že to dobre dopadne a bude to aj dobre chutiť. Je to pre moju starú mamu a dlho dlho nemala žiadny zákusok, tak teraz to dúfam víde.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama