reklama

opäť želatínová pasta-prepáčte

pumpel , 17. 05. 2010 - 14:03

reklama

dievčatá,nejde mi chat inak by som sa opýtala tam.už pol hodinu sa potím pri žel.paste-robím ju prvý krát a ešte tam nemám zamiesený celý cukor.je to normálne?a to robím iba jednu masu.ja si neviem predstaviť,ako to robíte vy,keď to potrebujete na viac toriet?však musíte mať svaly ako kulturisti,či máte na to nejaký zlepšovák?a ešte niečo,predtým,ako s ňou začnem robiť,mám ju chvíľu nechať postáť-aspoň deň?veľmi pekne ďakujem.

Pozrite si aj


reklama


reklama

katrina, Po, 17. 05. 2010 - 14:10

ja pouzivam najviac zelatinovu pastu,cokor davam od oka a to len povazsky,pozor neprezen to s cukrom aby sa s tym dobre robilo,ked ko tam bude vela tak sa bude lamat,neviem aky recept pouzivas.pre mna je jednotka tato potahovka.ked ho robim tak si ho v mikrovlnke raz dva krat nahrievam trocha.mne sa s tym dobre pracuje...drzim palceKvietok a nemiesim ho dlho,sup sup rychlo hihi a robim si cerstvu stale ale ani odstata nieje zla,dokonca raz som robila aj z mrazaku co som urobila vela hmoty a bola OK

pumpel, Po, 17. 05. 2010 - 14:42

katrina ďakujem,aj ja som to skúsila dať do tej mikrovlnky a potom to šlo už lepšie.teraz ju nechám chvíľku postáť a potom sa pôjdem pozrieť,či z nej niečo urobím.urobila som to podľa receptu od bohuša?ide tam 750g cukru.

Ja som s zelatinovou pastou tiez robila, ale iba ruzicky a maslu. Robilo sa mi s nou dobre. Ale je pravda, ze som to robila trocha inak ako baby pisu. Uz do tekutych zloziek som dala kusok cery a potom som pridavala povazsky cukor iba kym to bolo este trocha tekute a lepkave. Potom som to supla aj s miskou do chladnicky a tam to stuhlo. Potom som to dala na podlozku a miesila kym to malo dobru konzistenciu. Ruky si treba potierat cerou alebo inym 100% stuzenym tukom. Nedavala som nikdy cele mnozstvo cukru ako je v recepte. Potahovat som s nou neskusala len ruze a maslu som robila ale bola OK.Ak to prezenies s cukrom, odporucam nahriat v mikrovlnke a pridat trrocha vriacej vody. Rozmiesat lyzickou aby to bola hladka tahava hmota (nieco ako roztopene MMF len torcha hustejsie) a sup do chladnicky. Po stuhnuti premiesit a uz to bude OK.Nech sa dari.

katrina, Po, 17. 05. 2010 - 15:32

pumpel bude to OK,ja uz robim podla seba,polovicka zelatiny alebo 15g ako kedy,60ml vody,1polievkova lyzica glicerin,3polievkove lyzice kukuricky sirup,uz aj s ryzovym som robila,trocha aromi a praskovy cukor od oka ale je to nejak 800g,robim z toho aj ozdoby a uz som miesala aj s MMF,vzdy mam zasoby v mraznicke lebo ked to skladujem v chladnicke tak so mnou robia doma poriadky ze vsade mam veci na pecenie len hihi

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama