reklama

Obdiv a úcta - klobúk dolu


reklama

ahojte

Nedá mi ešte raz nenapísať môj obdiv. Keby som mala dať hodnotenie ku každej tortičke tak by som tu strávila asi tak týždeň a aj potom by som mohla začať od začiatku, elbo tu podávate nové fotky tých svojich nádher. Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Chcela by som sa podeližť aj o zážitky z mojej prvej torty - možno mi poviete, kde som robila chyby. Najrpv sa mi nedopieklo cesto, potom sa mi jeden krém zhrčkavel a druhý zrazil no a keď som chcela urobiť ružičku, tak sa mi marcipán (cukor, mlieko, cera - už sa mi neche písať presne koľko, ale recept mám odtiaľ) po pridaní celého balíčka červenej fabry začal rozsypávať a nebola som schopná urobiť ani len jeden lupienok. Tak mi potom pomohla kámoška - urobila mi trochu toho s olejom no a výsledok ste už niektoré videli Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa Dokončovaná bola narýchlo, ale aj v škôlke sa páčila a zjedla sa celá. Tak o dva mesiace má manžel narodeniny a to by som mu chcela darovať "svoje" prsia, tak sa ešte čo to musím naučiť. Veľmi vám ďakujem za povzbudivé slová a dúfam, že sa nebudete hnevať, keď vás budem otravovať svojimi otázkami Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

sona7, Št, 18. 06. 2009 - 20:22

no to urcite sa nebudeme hnevat,lebo tu su sikovne a ochotne pomoct,aj tie ktore este nemaju az take skusenosti ako niektore ,ja jedna z tych slabsich Chichocem sa ja som uz vselicim preslaÚsmev

ketrin, Št, 18. 06. 2009 - 20:45

vieš čo, väčšina sme tu amatérky, ktoré vďaka tejto stránke postúpili o nejaký ten level...ale jedno ti poviem, chce to trpezlivosť a skúšať a skúšať, ja som odskúšala aj marcipán podľa rôznych receptov, aj želatínovú hmotu,MMF, teraz kupujem poťahové../ono s kvalitou stúpa aj dopyt./ a môžem povedať, že asi každý musí sám prísť na to, čo a ako, a s čím sa mu najlepšie pracuje..chcem tým povedať, že praxou získaš to správne oko na pomer jednotlivých surovín poťahoviek, aj aký krém a ako na korpus,lebo každá rúra pečie inak...Prajem ti veľa veľa zdaru a neobávam sa, žeby si tie prsia nezvládla, vdaka radám tu /nájdi si v diskusii, prsia sa tu preberali viac krát/ale hlavné je to, že chceš, máš cieľ...funguje to tak ako vo všetkom, dá sa nájsť 1000 dôvodov, ako niečo neurobiť, ale stačí jeden správny na to, aby sa to dokázalo..a ty ho máš.....Zlomené srdce Mrkám inak, aj mne sa marcipán po pridaní vodou zriedenej práškovej farby drobil, skús zmiešať pr. farbu s bielkom, alebo s alkoholom, a veľmi málo tekutiny daj...alebo v lídli predávajú také gélové farby 4 ks v tube, ak ešte nechceš objednať gélové

sona7, Pi, 19. 06. 2009 - 07:02

..tukny ,dole v lavom rohu,dortomanie cz.tam najdes tiez vela,ako piect, kremy,navody...
ja peciem tortu ,priemer 26 z 10 vajec na 150 stupnov,
jednu aj stvrt hodinu,torta sa pecie pomali...
ako pise Ketrin,musime si aj same vychytat muchy,ide to,ja milujem tuto stranku,som amater a uz sa mi podarilo, par kuskov ,vdaka tu zenickam a zasa im DIIIK...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama