naucte ma niekto potahovat a ozdobovat torty
Pozrite si aj
Na poťahovanie je lepši MMF, tu nájdeš aj recepty. WI je skôr na kvietky a postavičky a je dosť drahý. MMF je podľa mňa na poťahovanie úplne naj... Keď tu všetko prelúskaš, zistíš, že na tejto stránke je úplne všetko, recepty, návody aj skúsenosti. Daj si vyhľadať poťahovanie alebo MMF alebo čokoľvek ťa zaujíma a nájdeš tu skúseností až až. No a potom už len skúšať a skúšať a skúšať..... Všetky sme takto začínali. Keď ti z poťahu tečie šťava, je to prudkou zmenou teploty, keď vyberieš tortu z chladničky do tepla, ale aj vtedy ak pod poťah nedáš maslový krém ale niečo iné. Pod poťah musí ísť maslo, prípadne pudingový krém s maslom,prípadne s herou alebo palmarinom. nie tvaroh ani džem ani šľahačka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj,peciem uz dlho,pouzivam marcipan ktory si vyrabam doma je rozny ,niektory je lepsi na ruzicky niektory na potahovky ,ale ozaj sa musi pod nim natriet maslova plnka:som taky samouk,co som tu za tych par dni nasla ake potahovky K2 atd:sa mi ani nesnivalo,ale urcite sa to budem snazi vyskusat,..takze ti radim piect a piect to je najlepsia skola a urcite Ti pomozu aj tieto stranky,len treba pozerat je tu ozaj vsetko tak hladaj.prajem vela uspechov..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tortu keď. natrieš plnkou musíš dať minim. na 8 hodín do chladničky preto sa ti niekedy rozteká marcipán
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som sa naučila poťahovať tak,že som si zobrala tortovú formu a tú som poťahovala,poťah nesmieš vyvaľkáť na tenko lebo potom sa trhá,takto sa to dá skúšať do nemoty,no a pod poťah dávam len maslovú plnku šlahanú nad parou,a nemám žiadny problém,používam Pastu Dama Top a som spokojná, ešte kvietky z nej nie sú podľa mojich predstáv,ale časom,predtým som poťahovala mliečnym marcipánom.Tu som čítala,že Pasta Dama Top sa podobá WI a je o polovicu lacnejší.Prajem ti veľa zdaru a trpezlivosti pri tvorení.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
poslala so ti mail
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mas velmy pekne torty,,chcela by som vediet cim ich potahujes...vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no teraz pasta dama top, predtým K2, RDI a úplne na začiatku to bol marcipán domáci/ cukor, sušené mlieko s cerou/a dík..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte kočky. Ja som doteraz poťahovala torty marcipánom to čo sa robieva na dvojfarebnú kocku to je cukor, sušené mlieko a cera, ale chcela by som recept na K2 ak sa to dá pripraviť doma. Viem, že u nás v obchode to je dosť drahé. Poprosím recept ak je to možné, alebo na niejakú inú poťahovku.
Ďakujem a všetkým prajem veľa úspechov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mirka, K2 sa kupuje ako hotová hmota.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mirka, ak chceš pripraviť poťahovku doma, oplatí sa Ti vyskúšať salkový marcipán. Veľmi dobre sa s ním poťahuje a je výborný na modelovanie. Nevýhodou je faba. Nie je totiž úplne biely.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odkiaľ si andrejina?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som z Rabče okres Námestvo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím, kde kupujete tie hmoty? Ja som z TN , vie mi niekto poradit?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dubnica n/Váhom - Pečenie je hrou reklama tu na stranke
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Andrejina tu na stránke je veľa postupov,ale tebe by asi najlepšie bolo naživo vidieť...každú chvíľu sa niekde koná tortičkové stretko, tak treba len prísť a odpozorovať. gabika
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikulki ja chcem vedieť čo to je to MMf a kde to zohnať diky paaaaaaaaaaaa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
MMF je hmota na poťahovanie,ktorú si robíš z cukríkov.Zadaj si do vyhladávača-vpravo hore MMF a objavíš spústu diskusií aj recept.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,velmi by som sa chcela naucit potahovat torty,pouzivam WI.Par torty som urobila ale su skarede nie podla mojich predstav.Potrebovala by som uplny postup ako presne robit s WI ako potiahnut tortu aby sa netrhalo a vsetko okolo toho.Mne dokonca tecie z torty nejaka stava.Nasiel by sa niekto kto by si so mnou pisal podrobne kde robim chybu a tak.Velmi si to zelam naucit sa rada peciem kolace,torty len potahovat neviem,nemam sajnu ako presne to robit,viem ze treba mat prax,ale snad sa najde niekto z vas,kto sa mi bude venovat.Ak nie prepacte ze som drza...