Muffiny - prečo spľasli?
Pozrite si aj
reklama
reklama
To som vyčítala na nete :spľasknuté a nenadýchané --cesto ste mixovali pridlho, pri pečení v teflónových formách majte na pamäti, že sú dobrým vodičom tepla a vyžadujú zníženie teploty približne na 165 °C.Možno si mala vysokú teplotu,neviem mne sa to ešte nestalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Žeby veľa pnky?Nerozpiekli sa tie čučoriedky na džem?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nebude to tým, že vnútri neboli ešte dopečené? Zníž teplotu a dopeč
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moze sa to stat aj ked trepes vajicka s cukrom a das vela vody,mne splasla takto torta..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ono to niekedy spravi,ked je dlhsie otvorena rura,ked si ich kontrolujes pocas pecenia,tak isto aj torta to urobi,vtedy sa tam znizi teplota a uz to je take ake to nechceme mat pekny den
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte, práve pečiem muffiny - keď sa piekli, v rúre boli krásne, vyduté. Keď som ich vybrala, spľasli dorovna a niektoré sa dokonca prepadli dovnútra a vznikla v nich menšia jama
(sú ovocné s čučoriedkami)... ďakujem ..