reklama

Muffiny - prečo spľasli?


reklama

Ahojte, práve pečiem muffiny - keď sa piekli, v rúre boli krásne, vyduté. Keď som ich vybrala, spľasli dorovna a niektoré sa dokonca prepadli dovnútra a vznikla v nich menšia jama Úsmev (sú ovocné s čučoriedkami)... ďakujem ..

Pozrite si aj


reklama


reklama

To som vyčítala na nete :spľasknuté a nenadýchané --cesto ste mixovali pridlho, pri pečení v teflónových formách majte na pamäti, že sú dobrým vodičom tepla a vyžadujú zníženie teploty približne na 165 °C.Možno si mala vysokú teplotu,neviem mne sa to ešte nestalo

AnaP, Ne, 14. 02. 2010 - 19:19

Žeby veľa pnky?Nerozpiekli sa tie čučoriedky na džem?

Nebude to tým, že vnútri neboli ešte dopečené? Zníž teplotu a dopeč

sona7, Po, 15. 02. 2010 - 07:03

moze sa to stat aj ked trepes vajicka s cukrom a das vela vody,mne splasla takto torta..

lia51, Po, 15. 02. 2010 - 08:00

ono to niekedy spravi,ked je dlhsie otvorena rura,ked si ich kontrolujes pocas pecenia,tak isto aj torta to urobi,vtedy sa tam znizi teplota a uz to je take ake to nechceme matÁno pekny den

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama