mrazite krem?
Pozrite si aj
Ja mrazím, teda dva krát som tiež takto musela. Je to potom akoby "zdrcnuté" ale stačí klasicky nahriať a znova prešľahať...Alebo na domáce spapkanie stačí aj taký Ešte som zabudla napísať, že to bol krém maslovo pudingový...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Neviem či je to dobrý nápad, pretože sa Ti zrazí(pudingový určite
).Radšej by som upiekla piškótu a krém použila. Aspoň budete mať zákusok na víkend.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja tiež nedávam mraziť plnku - ak sa mi zvýši, tak upečiem nejakú piškótu a niečo vykúzlim na spapkanie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pudingové a pod. plnky sa určite nehodia na zmrazovanie. Vaječné sa však zmrazovať môžu. Najlepšie bude, ako radia dievčatá, len použiť na piškótu, alebo ja plnievam aj oplátky s kombináciou džem, oplátka, plnka, oplátka a pokvapkám čokoládou. Deti milujú a je to rýchle.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
j a pudingove mrazím a potom ho vyšlaham v teplej vode a je v pohode vaščinou do neho pridavam kakao
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Danulka aj ja pudingovo maslový krém mrazím ked mi zostane.Na zdobenie je zrazený,ale výborný do punčoviny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja som par krat ,zmrazila , pudingove,presne ako kutulik111,nad parou ,preslaham pridam,ako potrebujem,kakao ,rum a krem je vyborny...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem kocky, krem som nakoniec pouzila na zakusok Urobila som rychlo korpus, natrela a poliala coko, bolo to dobre
Ale aspon nabuduce budem vediet, ze sa to da zmrazit, DAKUJEM
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte vsetci, ostal mi krem z torty. Co s tym? Mrazite to? Akosi som si zle vypocitala, kolko potrebujem na torty. Ale ono sa to asi nebude dat, co? asi by to nebolo bohvie co...