reklama

mrazite krem?


reklama

ahojte vsetci, ostal mi krem z torty. Co s tym? Mrazite to? Akosi som si zle vypocitala, kolko potrebujem na torty. Ale ono sa to asi nebude dat, co? asi by to nebolo bohvie co...

Pozrite si aj


reklama


reklama

Rebeka7, Pi, 12. 06. 2009 - 15:45

Ja mrazím, teda dva krát som tiež takto musela. Je to potom akoby "zdrcnuté" ale stačí klasicky nahriať a znova prešľahať...Alebo na domáce spapkanie stačí aj taký Veľký úsmev Ešte som zabudla napísať, že to bol krém maslovo pudingový...

martah, Pi, 12. 06. 2009 - 15:48

Neviem či je to dobrý nápad, pretože sa Ti zrazí(pudingový určiteSmútok Smútok Smútok).Radšej by som upiekla piškótu a krém použila. Aspoň budete mať zákusok na víkend.

Ja tiež nedávam mraziť plnku - ak sa mi zvýši, tak upečiem nejakú piškótu a niečo vykúzlim na spapkanieVyplazený jazyk

Pudingové a pod. plnky sa určite nehodia na zmrazovanie. Vaječné sa však zmrazovať môžu. Najlepšie bude, ako radia dievčatá, len použiť na piškótu, alebo ja plnievam aj oplátky s kombináciou džem, oplátka, plnka, oplátka a pokvapkám čokoládou. Deti milujú a je to rýchle. Tlieskam Tlieskam

j a pudingove mrazím a potom ho vyšlaham v teplej vode a je v pohode vaščinou do neho pridavam kakao

veva, Pi, 12. 06. 2009 - 19:43

Danulka aj ja pudingovo maslový krém mrazím ked mi zostane.Na zdobenie je zrazený,ale výborný do punčovinySlnko

sona7, Pi, 12. 06. 2009 - 20:20

aj ja som par krat ,zmrazila , pudingove,presne ako kutulik111,nad parou ,preslaham pridam,ako potrebujem,kakao ,rum a krem je vyborny...

danulka, Po, 15. 06. 2009 - 11:37

dakujem kocky, krem som nakoniec pouzila na zakusok Váľam sa od smiechu po podlahe Urobila som rychlo korpus, natrela a poliala coko, bolo to dobre Slnko Ale aspon nabuduce budem vediet, ze sa to da zmrazit, DAKUJEM

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama