Keď som melóny robila prvýkrát, červená hmota mi dosť zredla od farby a potom hotové melóny pri prekladaní na tácku a na stole nedržali pekne tvar. Druhýkrát som ju trochu zahustila práškovým cukrom a bolo to lepšie. Ale aj tak som ich držala v chladničke z obavy pred prílišným zmäknutím. A pretože som mala viac rôznych zákuskov vydržali asi týždeň a chuť sa im nezmenila. Ja osobne nemám veľmi rada nepečené zákusky, ale tieto mi chutia a mali úspech aj u iných.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Idem robiť na sobotu na oslavu melony okrem iného. Mám toho dosť a melony som zatiaľ nerobila, tak by som sa chcela opýtať, či ich môžem spraviť už v stredu. Správajú sa ako suché alebo ako plnkové koláče? A ked už budú hotové, musia sa skladovať v chladničke? Pretože ja už suché koláče nechávam len v špajzi. Do chladničky dávam len plnkové. Dakujem.