reklama

Medvedie labky z Tatraniek

Pridal/a Aderiarleen dňa 07. 12. 2009 - 18:19 - Recepty Aderiarleen
obrázok k receptu

reklama

Vianočné pečivo z Tatraniek

Ingrediencie
3 kusy Tatranky
190 gramov Palmarin
75 gramov práškový cukor
225 gramov hladká múka
1 polievková lyžica kakao
1 kus vajce
Postup

Tatranky nastúhame na hrubom strúhadle. Múku, cukor,kakao preosejeme do misy a pridáme zmäknutý tuk a spracujeme na mrveničku.Potom pridáme vajce a spracujeme na cesto. To vtláčane do 2/3 vymastených formičiek. Pečieme asi 10 min. pri 190°C.

Doplňujúce poznámky

Labky sa nelepia, a výborne chutia.

Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
Priemer 3.3 (4 hlasov)

reklama


reklama

jarka skús, je to raz dva a u nás aj keď nie sme na suché pečivo tak mi chalani polovicu už pojedliMrkám

cauko, prosim ta, to pouzivas tie tatranky znacky Orion, ci ake to su? z akej prichute je to najlepsie? myslim, ze su rozne. dik.

ahojko...ja som kúpila orieškové Tatranky od Sedity, ale je to v podstate jedno...dajú ja použiť aj Horalky,alebo také podobné ...tie orieškové sú ale super

nanya, Ut, 08. 12. 2009 - 23:31

no teda... čo to len nevymyslíte?.... idú vianoce, tak máme zase niečo nové? ... dakujeme...TlieskamTlieskamTlieskam

rexika, St, 08. 12. 2010 - 23:38

Uz som ich robila odporucam fakt sa neprilepia a su mnam TlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama