mrkni do receptov sú superové m am vyskúšané.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mrkni do receptov sú superové m am vyskúšané.
A ktory konkretne???
I think this board is the proper place to ask you about the activation proccess. My link is not working properly, do you know why it is happening? http://www.tortyodmamy.sk/?40783cad070f257df122078d5bd,
Jakub..mám osvedčený MEDOVÝ KRÉMEŠ..neviem či to hľadáš...je tam cesto-šľahačka-plnka...je toho veľa,ale veľmi rada napíšem(dala mi to moja svokra a tá sa toho upiekla..je fantastický
no skor by som prijal na tie medove rezy ale moze byt aj kremes..aj ten budem robit ..:)
nemám medové rezy..mám len krémeš..tak nič...možno nejaká babenka zalistuje v kuchárskj knihe a napíše recept
Jakubko, mám dobrý recept, tu je - cesto: 600 g hladká múka, 3 vajcia, 3 PL tekutý med, 50 g masla, 150 g prášk.cukor, 2 rovné čaj lyžičky sóda BB. Cesto rozdeliť na 4 diely, každý vyvaľkať na veľkosť plechu, ja pečiem na obrátenom (vymastenom a vysypanom múkou) plechu, treba cesto popichať vidličkou a piecť krátko pri 180 st. C. Upečené podrežem dlhým nožom, uložím na rovnú podložku.
Krém z 1/2 l mlieka, 5 PL krupica, alebo hrubá múka uvariť. Vymiešať 250g prášk. cukor s maslom, pridať uvarenú krupicu, priliať aspoň dcl rumu do krému naplniť korpusy. Ja zvyknem prostredné pláty naplniť pikantným džemom, napr. malinovým alebo ríbezľovým. Dobrý je aj marhuľový. Naplnené zaťažiť a po zmäknutí obrátiť a poliať čokol. polevou. Do cesta možno pridať aj kakao. Je to perfektný zákusok. Nech sa ti vydarí a daj vedieť.
17.dkg.krys.cukru,2.pol.lyz.medu,1.vajce,9.lyz mlieka,1.kav.lyz.sody BB 9.dkg.smetolu-miesame na peci,aby sa roztopilo.Potom pridame 60dkg.hl.muky 1 kav lyz skorice.Rozdelime na 4 casti a upecieme.
krem podla amka ja davam na stredny plat slivkovy lekvar.cokoladova poleva.
do medovych rezov sa hodi marhulovy lekvar...
pouzivam presneten isty recept ako amka,vyskusalsom viac,ale tieto su naj naj.Teda podla mna doddes
dikes..ten urobim aj ja...len sa chcem este opytat kolko ide masla do toho kremu?...250 g? aj cukru 250g?? a este na akom plechu to peciete?...s vyssim okrajom?
ten krem robim presne tak isto,akurat trosku menej mlieka davam,asi 4dl a viacej masla -375g a tolko aj preskoveho cukru.Ak by si chcel davat len krem,tak daj vacsie mnozstvo,ako som pisal ja.Ak budes davat aj dzem,urob take mnozstvo,ako pse amka.Nedavam ciste maslo,miesam pol margarin a pol maslo..Nedavam rum do kremu,ale si ho rozrobim vodoou asi pol na pol a potieram nim priamo korpusy,skor zmaknu.Plnim vacsinou vecer a do rana ich necham zatazene.Peciem na plytkych plechoch 30x40,otoc si ho hore dnom a pec na opaku,lebo sa niekedy trosku poprilepuje a takto ho lahsie podrezes nozom.Ak by si mal nejaky problem,mam v kontaktoch t.c.,kludne zavolaj.doddes
Potreboval by som nejaky dobry a osvedceny recept na domace medove rezy...Moc vam dakujem