reklama

marcipan


reklama

baby akym marcipanom potahujete tortu ja som piekla dve jednu som potahovala K2 a druhu marcipanom a ani jedna nebola dobra

Pozrite si aj


reklama


reklama

henikav, So, 17. 04. 2010 - 11:00

katuska ale preco nebola dobra? Trhala sa, alebo chutovo???

chuťovo máš najlepší,ale aj najdrahší, pravý mandľový marcipán(cukor + mleté mandle,žiadna umelá príchuť),ale nie je snehovobiely!!!

no nám tiež nechutí tá mandľová chuť-nám chutí kyselkavá chuť MMF alebo WI tá je taká citronovo vanilková.Monika M.Slnko

...ved normálne ako ostatné baby tu píšu.
-100g suš.mlieko
-200g preosiaty prášk.cukor
-voda podla potreby - po lyžiciach - opatrne
-trochu medu -asi pol.čL.
-----------------------------------------------
zamiesiť,uchovať pod foliou,mikroténom...
-ak by sa masa "preliala"a bola redšia,pridať suš.ml.+pr.cukor 1:2Hambím sa

ja potahujem mmf,K2 som skusila cítim tam umelinu nejaku vonu,prichut čo mi nesedí a nedávno som si vyrobila pravy marcipán dobre sa mi s ním robilo,ale ten nám nechutí,sto ludí-sto chutí musíš si to odskušat

marycka, So, 17. 04. 2010 - 20:25

ja si robim zo sus. mlieka ako kremiesik,ale pridavam 3lyzice psenicneho sirupu.alebo aj salkovy marcipan.1salko,1krabica sus. mlieka,3lyzice psenicny sirup a voda.opatrne..

poťahujem varnou, do nej pridám pšeničný sirup. Pre kyselkavú chuť môžeš pridať citr. aromu, alebo citr. šťavu...

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama