kremes
Pozrite si aj
Ešte so z vody nerobila iba z mlieka. Neviem ako by to bolo z vody.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no lebo moja strka tak robi a nie je to zle... tak ale si myslim ze z mlieka by to bolo jemnejsie nie,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..ja som za vodu,dam do nej, zltka,vanilku...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja z mlieka a zlateho klasu a aby som nemusela osobitne miesat smetol tak ho dam do horuceho zlateho klasu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak môžem pridať
1l vody 3 zlaté klasy 2 vanilky 200g kr. cukor,uvariť klasicky ako puding ked odstavíme pridať ešte do horúceho vyšlahaný sneh zo 6 bielkov a150g cukru primiešať to zlahka tak na 2x
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mam ten isty recept ako mia55 a je strasne skvely... len ho treba skoro zjest...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
preco ho treba skoro zjest?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lebo ten puding z vody zacne pustat... a to uz nei ja tak dobre... a slahacka? s tou problem nie je... je fantasticka... aj po par dnoch
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja neviem 2 dni určite vydrží a ked sa da rastlinná šlahačka nie je s tým problém robím ho už roky je to v pohode.Je dobrý na doma krém je ľahký môžeme sa ho dojesť koľko chceme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kremiesik pouziva na kremes jedine vodu,postup ako mia,slahacku davam pol na pol - /33% zivocisnu + trvanlivu rastlinku =
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčatá a aký korpus používate na krémeš? Ja robím z lístkového cesta, ale to hneď nasiakne tou plnkou, premočí sa. Nevydrží dlho a hneď sa musí skonzumovať Bolo by asi vhodné nejaké tvrdšie cesto, poradíte?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...vyborne su medove platy,malo kedy listkove cesto pouzivam...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hmm mňam vynikajúce,takto na večer slintať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja medový platy zmäknú a dobre sa odkrajuje lyžičkou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím z odpalovaného cesta,puding robím v mlieku a šťahačky robím často práškové.Výborne sa krája a nevlhne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
my robime plnku ako Mia55,len nedavame tolko cukru,a kremes nam vydrzi velmi dlho a nikdy nam plnka este netiekla ani sa plat z listkoveho cesta este nikdy nanasiakol,to si ani neviem predstavit ,niekedy odrezky sme mali aj tyzden a ziadna vada,drzim palce
a slahacku davame33
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim tak isto ako erika z odpalovaneho cesta chuti lepšie ako listkove a do kremu davam mlieko a pridam do studeneho maslo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
do kremesa sa nikdy nedaval smetol ani maslo,ciste iba puding podla receptu +vyslahane bielka,tymto je to nadlahcene,a je to lahke,inak by to nebol kremes ale rez
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
z coho je lepsie robit kremes z vody alebo zmlieka,