reklama

kremes


reklama

z coho je lepsie robit kremes z vody alebo zmlieka,

Pozrite si aj


reklama


reklama

Jannka, Ne, 25. 10. 2009 - 09:48

Ešte so z vody nerobila iba z mlieka. Neviem ako by to bolo z vody.Kvietok

Adka_lc, Ne, 25. 10. 2009 - 09:52

no lebo moja strka tak robi a nie je to zle... tak ale si myslim ze z mlieka by to bolo jemnejsie nie,

ja z mlieka a zlateho klasu a aby som nemusela osobitne miesat smetol tak ho dam do horuceho zlateho klasu

mia55, Ne, 25. 10. 2009 - 11:17

ak môžem pridať
1l vody 3 zlaté klasy 2 vanilky 200g kr. cukor,uvariť klasicky ako puding ked odstavíme pridať ešte do horúceho vyšlahaný sneh zo 6 bielkov a150g cukru primiešať to zlahka tak na 2x Mrkám

Bejč, Ne, 25. 10. 2009 - 12:28

Ja mam ten isty recept ako mia55 a je strasne skvely... len ho treba skoro zjest...

Bejč, Št, 07. 01. 2010 - 14:05

Lebo ten puding z vody zacne pustat... a to uz nei ja tak dobre... a slahacka? s tou problem nie je... je fantasticka... aj po par dnoch

mia55, Ne, 25. 10. 2009 - 14:04

ja neviem 2 dni určite vydrží a ked sa da rastlinná šlahačka nie je s tým problém robím ho už roky je to v pohode.Je dobrý na doma krém je ľahký môžeme sa ho dojesť koľko chcemeÚsmev

kremiesik pouziva na kremes jedine vodu,postup ako mia,slahacku davam pol na pol - /33% zivocisnu + trvanlivu rastlinku = Áno Pohoda

Silvik, Ne, 25. 10. 2009 - 15:38

dievčatá a aký korpus používate na krémeš? Ja robím z lístkového cesta, ale to hneď nasiakne tou plnkou, premočí sa. Nevydrží dlho a hneď sa musí skonzumovať Vyplazený jazyk Bolo by asi vhodné nejaké tvrdšie cesto, poradíte?

sona7, Ne, 25. 10. 2009 - 15:54

...vyborne su medove platy,malo kedy listkove cesto pouzivam...

mia55, Ne, 25. 10. 2009 - 18:52

ja medový platy zmäknú a dobre sa odkrajuje lyžičkouVyplazený jazyk

erika43, Ne, 25. 10. 2009 - 20:19

Ja robím z odpalovaného cesta,puding robím v mlieku a šťahačky robím často práškové.Výborne sa krája a nevlhne.Slnko

lia51, Št, 07. 01. 2010 - 19:58

my robime plnku ako Mia55,len nedavame tolko cukru,a kremes nam vydrzi velmi dlho a nikdy nam plnka este netiekla ani sa plat z listkoveho cesta este nikdy nanasiakol,to si ani neviem predstavit ,niekedy odrezky sme mali aj tyzden a ziadna vada,drzim palceÁno Áno a slahacku davame33Slnko

ja robim tak isto ako erika z odpalovaneho cesta chuti lepšie ako listkove a do kremu davam mlieko a pridam do studeneho masloTorta Torta Torta Torta Torta

lia51, So, 09. 01. 2010 - 19:02

do kremesa sa nikdy nedaval smetol ani maslo,ciste iba puding podla receptu +vyslahane bielka,tymto je to nadlahcene,a je to lahke,inak by to nebol kremes ale rezTorta

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama