krem na tortu
Pozrite si aj
ja mam jeden skvely cokoladovy...1/2 l mlieka,250g kr. cukor, 1 vanilkovy cukor povarime, v kusku mlieka si rozrobime 2 zlate klasy, ked prevrie pridame 100g nalamanej cokolady, uvarime a za horuca pridame 2ks hery..... a netreba sa bat toho ze za horuca... nezrazi sa 100%-tne je uzasne cokoladovy a vsetci ho zboznuju ma aj krasne tmavu farbu nie je bledy, a skusala som aj za studena ale trochu stratil chut a hlavne farbu...no ale ak potrebujete krem davat v hrubsich vrstvach tak je asi lepsie zaslahat tu heru po vychladnuti pretoze za horuca sa moze vyzrazat tuk a je vtedy vhodny hlavne na dobosku na tenku vrstvu.ale je velmi chutny aj tak aj tak odporucam. dufam ze som pomohla...a ked chladne davam na vrch foliu a a len porobim male dierky aby sa neurobila koza
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zlato pozri sem: http://forum.dortomanie.cz/viewforum.php?f=16&sid=c401a1c6143d0cae2763f… tam si mozes vybrat
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim slahany nad parou 6vajec,300g cukru,2 vanielkove cukre slahame nad parou pol hodiny,nechame vychladnut. 500g masla vyslahame a pridavame vychladnuty krem spolu dobre vyslahame.To je zakladny krem ja do toho pridavam cokoladu alebo nutelu. Snad som trochu pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem velmi pekne ste zlatucke nieco s toho urcite vyberiem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skús vyskúšať falošný parížsky krém. Je výborný Zatiaľ každému chutil a viacerí pýtali recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte prosim vas o nejaky dobry recept na krem na tortu tu som uz hladala ale nic take som nenasla ta torta bude totis dost ostro sledovana ale viem ze cim viac sa budem snazit tym to bude asi horsie uz teraz vdaka za odpovede
