Korpus - kedy najskôr upiecť vopred?
Pozrite si aj
reklama
reklama
mila martuska ja si to pripravujem postupne jeden den upiect ,druhy plnenie a polievanie a pred dodanim krajam.korpus sa da aj mesiac do predu ale by sa musel skladovat v mraznicke dobre zabaleny a ulozeny aby sa neotlacil(do utierky)poradila som to aj kamoske a ta bola spokojna.prajem vela uspachov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Martuška ak to budeš dávať do utierky tak nech nevonia moc avivážou, najlepšie nejaká prevetraná aby to nenatiahlo do korpusu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak robím aj ja ako píše adriana
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mám to odskúšané --minule mi odriekli tortu na poslednú chvílu -ked som už mala upečený korpus.tak som ho dobre zabalený šupla do mrazáka a teraz v nedelu akokeby som ho bola našla keď som narýchlo potrebovala tortu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte,
rada by som sa spýtala hlavne cukrárok, ktoré majú viacero objednávok naraz. Kedy dopredu NAJSKôR sa dá upiecť korpus pred termínom a ako ho skladovať, aby si zachoval všetky vlastnosti?
Ako v praxi postupujete, ak máte toho mnoho?
Veľmi pekne ďakujem za odpovede
marta